Ni klarar er utan denna lilla mening!

Sitter här, har precis kollat på dokumentären om JK. ROWLING, under henned tid när hon skrev Harry Potter böckern! Fatta vilken fantasi hon borde ha, mångmiljarder har hon ju typ blivit också! Och så braaaa böcker!!! ^^ :) Rätt intressant dokumentär faktiskt, kul att se vad alla rollfigurer, namn osv kom ifrån. Ett namn i boken kom från en gästboken i en kyrka! Haha :)

Idag hade vi två föreläsningar efter varandra i våran iskalla aula. Så två timmar satt man väl där inne ungefär, sen när man hade gått ut och ätit lunch och fått upp värmen i kroppen i igen som försvunnit efter aulanbesöket, då skulle man gå ut i kylan igen för att gå ner till idrotten.
Handboll stod på idrottschemat idag, det var väl kul, krånglig sport. Jag förstår reglerna och allt, men alla gör inte det, så alla samlades typ i en boll mitt på plan, och så fick man bara springa fram och tillbaka hela tiden. Men det var Lollo och Kristin som höll lektionen, och duktiga var de, även fast de var nervösa! ^^ :)

Efter ett stanbesök kom man hem och började laga mat och nu är det sängläge som gäller. Ska läsa lite i Shoppahollic. Fick låna den boken av Lollo när vi var i Falun, och den är faktiskt riktigt bra!! ^^ :)
Nu ska jag sussa!
Gos natt Fnatt!

/ M

Ingen fantasi!

Ja, nu sitter jag här igen och tänkte göra er lite glada med ett litet inlägg ^^ :)

Igår var det första avsnittet på Gossip Girl, det var bra, som jag hade förväntat mig, har läst böckerna, och dom rekomenderar jag starkt!
Har en känsla av Gossip Girl kommer bli nya OC för mig, det är ju faktiskt samma skapare som gör båda pogramen :)

Idag har det varit en härlig dag, gick i skolan två timmar, eller vi var inte ens i skolan :)
Vi hade idrottsdag, och jag, Lollo och Sofie hade valt att vara i Skrubba hallen och spela bordpingis, lite långtråkigt att spela bordpingis i två timmar, men det var roligt ^^ Lollo och Sofie spelade nånslags Badminton med pingisrack i början, men tillslut blev det pingis även för dom ^^ :P

Sen bar av mot pizzerian med trevliga människor, och sen hem!

Ska sätta igång och plugga nu tänkte jag ^^ Duktig som jag är, Haha. Men kankse skriver lite senare! :)
Pusss

/ M

Hemstudiedag

Sitter hemma och latar mig, har hemstudiedag idag eftersom det är måndagen efter Falun :) så ska snart sätta igång och plugga, som behövs!

Helgen har varit bra, i fredags blev det som sagt en hemmakväll, somnade halv 11 och sov i 11 timmar ^^
Sen på lördagen åkte jag och sustern till Södertälje där bonusbrorsan bor, så tillbringade dagen där innan vi bar oss in till stan för att möta upp resten av familjen.

Mötte upp familjen vid Norra Brunn, där vi åt en god middag och lite senare bjöds det på en Stand up show av Özz och Måns Möller, Haha grymt kul va det! :D
Sen var det någon "för komiker" som härmade Bamse! Haha, gud va man skrattade, men man kanske skrattade mest åt Dennis! Haha :P

I söndags gick jag upp och mötte Sandra och Madde i kyrkan, gick på gudstjänst :) Sen var det en slapp dag, låg och sov på soffan ^^ Sen åkte vi hem till familjen Gustavsson och åt lite söndagsmiddag, trevligt trevligt :)

Nu ska jag ta mig i kragen och börja skriva reflektioner över hemkunskapen och slöjden ^^ :P
Pusssss

/ M

Falun är nu slut!

Sista Falun är nu över, aldrig mera! Kändes lite konstigt när man satte sig på bussen och visste att man inte skulle komma dit, men tror jag överlever :)

Veckan har iallfall varit helt UNDERBAR!!!! Sjukt kul, mycket skratt, men inte lika mycket sömn, men somnade ändå först av mitt rum varje kväll :)

Sista kvällen, gud va kul vi hade!!!!!
Disko i samlingsalen, haha (orkar inte lägga in detaljer), gick in på rummen halv 12 som man var tvungen...
Gick ut lite då och då i Korridoren och pratade med lärarna, haha sen så gav vi lärarna 45 minuter, för då skulle dom ha somnat, sen gick vi ner till recetionen med kuddar och täcken!!
Jag, Sofie, Lollo, Sofia, Jenny och Becca satt där nere och efter en stund kom det lite killar som hade ägnat kvällen till att busa lite i korridorerna, och nu var det receptionens tur att få lite toapapper över sig. Men misslyckat som allt blev slutade allt med att vi tjejer fick städa bort allt eftersom lärarna kom, tog väl typ 20 min, men men, man höll sig vaken iallafall! :)

Efter att blivit uppflyttade till rummen igen, tog vi ut alla madrasser och lade oss i vår korridor, men även där kom lärarna på oss, så allt slutade med att vi lade oss på golvet i vårt eget rum och tillslut så föll ögonen ihop, vid halv 4/ 4.

Så det vart inte mycket sömn inatt när klocka ringde halv7, men tog igen lite på bussen hem sen :)

Ikväll blir det en hemma kväll, men imorgon blir en trevligt, ska spendera kvällen med min familj på Norra Brun där det bjuds på mat och en lite show av komiker, som antagligen är roliga :)

Nu ska jag inte låta er läsare (hur få det än är) läsa mera, mohaha :P
Pusss pusss

/ M

Rast

Nu sitter jag här vid receptionen och har rast, och godhjärtat som jag är så tar jag mig tid att skriva ett litet inlägg (visst blir ni glada) :)

Veckan hittils har varit bra! men den roligaste kvällen blir det väl ikväll, SISTA KVÄLLEN I FALUN FLÖR ALLTID! Vi kommer aldrig mera får åka hit :( men men sista kvällen brukar ju vara den bästa, och lärarna har ändrat reglerna, vi får vara uppe till hela halv 12 ^^ haha :)

Idag åkte jag också iväg vid lunch med pappsen som kom hit, så vi lunchade ihop nere på Lugnet hotell, mysigt :) Fick också min efterlängtade jacka som han skulle byta åt mig ^^

Hade hemkunskap igår och bra som är så får man ju MVG ^^
Nu ska jag gå!
Pussss Pussss

/ M

Falun

Sitter just nu i Falun och har ledig tid, funderar på att få lite gjort nu när det är lugn ocg ro och faktiskt göra klart lite skolarbete, men vi får se :)

Som sagt, har ledig tid nu, ska snart ha nationella muntliga i enelska, ÖNSKA MIG LYCKA TILL!!!

Igår kom hit, till Falun, instalerade oss i rummet, sen hade jag träslöjd, ska ju göra en låda typ som man kan sitta på, men hann bara såga ut en planka  på en halv dag, haha duktigt va! ^^
Sen kom jag på att jag ville göra en liten gungstol istället, men vi får se vad det blir :)

Sen på kvällen ägnade vi oss åt kortspel och tog massa bilder på onödiga saker, hihi ^^

Nu orkar jag inte skriva mera, men jag upptaderar kanske mera under veckan, vi får se...
Pussss pusss

/ M

Söndagkväll

Nu är packningen klar och tandborsten står nu på tur! :)

Söndagskvällen för mig bestod av packning och matlagning (övning inför hemkunskapen), det gick rätt bra! :) gott blev det iallafall :)
Är fortfarande sjuk, mitt ena öra ät helt tjockt, hör typ inget, konstig känsla :/

Idag har tvätt maskinen stått på hela dagen, med svart, vitt och kulör tvätt, och medans så har jag och mammsen åkt runt och letat efter objektiv. Letade i länna och sickla, men fanns inget på lager, men tillslut, efter nån timme fanns det i Tyresö centrum, så vi kunde lika gärna har sparat 1 och en halv timme, men men hittade objektiv tillslut, och det blev man ju glad för!!!! :D

Nu ska jag hoppas i sängen, för ska upp kl 6 för att hinna med bussen som avgår kl 8, ska bli rätt kul att åka upp till Falun  nu, sista gången nu, känns lite fel att veta att man aldrig ska få åka upp dit igen, kommer sakna lärarna och maten som är så grymt god där uppe jämnfört med i skolan! Men men, det är bara att gilla läget, grundskolan är slut, måste ta konsekvenserna eller hur?

Nu ska jag gå, kanske upptaderar nån gång under Falun, men vänta er inget, men ni kan ju hoppas! ^^ :)
Pusss

/ M

Söndagsmorgon med lock

HATAR att vara sjuk!!!!!!

Jag kom hem igår från lägret, det var roligare än väntat måste jag säga, men inte lika roligt när man verkligen kände att jag kommer bli sjukare och sjukare om jag inte lade mig ner och sov! ^^
Det blev ju inte så mycket sömn, somnade vid 3 och väckning kl 8, men jag, konstig som jag är vaknade vid kvart över 7, halv 8 av ingeting och kunde inte somna om. Så det var bara att gå upp och ducha, och fixa sig och vänta tills att man fick väcka alla andra ^^

Igår när jag kom hem, somnade jag i soffan i en timme, sen blev det lite middag. Kände också att jag började bli sjukare, förskylningen har spridit sig  till öronen, känns som jag har världens största lock, men har inte det :/
Men men, idag ska jag packa och tvätta till Falun imorgon, och också åka med mammsen och köpa objektiv till kameran så jag kan har med mig den, om jag får ^^ :)

Nu ska jag göra lite frukost åt mig själv, och sen börja tvätta, men ni får ha en bra söndag, hoppas ni har lika bra väder tills som här ^^ :)
Pusssss

/ M

Sjuk, nu igen

Nu är skolveckan slut och jag är sjuk!

Ligger nu i soffan och vilar lite, känner mig inte bra! Ska nämligen på läger nu också, känns ju verkligen inte passande när man är sjuk, men men, det är bara att ha nässpray, ipren och halstabletter redo, så går det nog bra.
Problemet är bara det att ska ju till Falun på måndag, och vill ju inte vara sjuk där! så måste bli frisk nu, och om man vill bli frisk ska man inte åka på läger har jag lärt mig, man ska ligga hemma i soffan och dricka te ^^
Lollo var sjuk idag och det betyder att hon kanske är sjuk tills Falun, men om jag länner Lollo, skulle hon åka även om hon hade 40 graders feber, Men KRYA på DIG LOLLO!!!! <3 :)

Idag har det inte hänt något speciellt i skolan, hade engelska, vi förberedde oss inför Nationella som vi ska ha nästa vecka, i Falun. SHIT har panik! Vill verkligen inte och hatar verkligen att prata engelska, skriva går bra men PRATA!!!!!
Jag får göra mitt bästan, ska verkligen försöka, men kommer gå shit, jag vet: ingen bra inställning, men är verkligen inte redo :S

Jag gjorde min skiss på min sittmöbel jag ska göra på slöjden uppe i Falun, ska se ut som Eiffeltornet, spetsen är ryggstödet, ska göra en liten miniatur som kanske ska ges bort till lilla kusinen min, haha om den blir bra ^^

Så min helg kommer bestå av läger och packning! Vad ska ni göra?
Nu måste jag iväg och packa, ska åka om en halvtimme, har inte börjat ^^
Vi hörs imorgon, då jag kommer hem!
Puss puss

/ M

L-ation och gymnasium

Här är jag igen, ska bli bättre bloggare veckorna framöver :)

Efter mycket, mycket shat (stavning!?) från bästisen så får det bli ett kort inlägg innan sängdags! (ni hoppas av glädje nu förstår jag) :)

Under dagarna jag inte har upptaderat här har det inte hänt något speciellt, kanske just därför jag inte har bloggat, men igår var en trevlig dag iallafall.

Igår var jag nämligen på en musiktävling (typ en shitstor, man kan vinna en usa turne och lite grejer) Iallafall, min halvbrorsas band spelade, grymt bra är de!
Vid 5 mötte jag och systeryster bror våran, Lina, Charlotte, Linas mamma vid söderhallarna, sen bar det av mot gullmars där Fredrik väntade och sen fick man gå till Fryshuset (Klubben) där musiktävlingen ägde rum.
L-ation (brorsans band) spelade först, så det var inte så mycket folk men det räckte :)
Publiken fick rösta vilka 4 band av 10 som skulle gå vidare till semifinal, och överraskande nog kom L-ation först! Inte för att dom var sämst, för det var dom inte, men dom var första bandet och då var det nästan bara deras vänner som var där, sen i mitten och i slutet var det ju jätte mycket personer som inte hade hörd L-ation och därför inte röstade på dom, trodde vi, men troligen var det många som hade hört dom ändå :) ni kanske inte fattade min beskrivning, men iallafall, dom gick vidare och dom var grymma! :)

Idag var det idrott som stod på shemat, multiboll, ni som inte vet vad det är får inte veta det, för orkar inte förklara! hihi ^^ Men iallafall roligt var det faktiskt :)
Efter skolan var det öppet hus på Riddarfjärdens gymnsium media linje, det verkar rätt bra faktiskt, står högt på listan.
Efter öppet huset så åkte vi förbi Farsta, köpte två par over knees strumpor och ett par vanliga under knä strumpot, hihi :)

Nu ska jag lägga mig, hör av mig imorgon! Hade bra!!!
PUSSSPUSSS

/ M

Skatter, film och trick

Är nu i Danderyd hos bästisen och har det trevligt! :)

Nu har skolan börjat på riktigt, fast dom här två första dagarna har varit väldigt slappa, suttit och pratat med trevliga människor är det man har gjort. Igå busade också, jag Fiie och Lollo på lunchen, hihi, väldigt roligt hade vi! Right? :)

Igår åkte man in till stan och mötte A & A på pizza hat, sen bar det av mot bion (igen) National treasure stod på listan idag, den var bra, så grymt bra gjort och så bra manus!!! Vill också vara så smart som skattjagarna på filmen :)

Sen bar det av hem mot bästisen och flummiga som vi var så blev det en kväll med mycket skratt, haha alltid trevligt! :)
Vi började göra en film, den kommer nog kunna bli rätt bra ^^ :)
Vid 2 skulle vi titta på Hundtricket, alltid en favorit, men somnade vid halv 3, så det blev bara lite av den.
Idag har vi gått ut med hunden i skogen, mysigt mysigt! Sen skullöe jag också gå på öppet hus idag på Stockholms estetiska gymnasium, men har så trevligt här, så skippar det, går en annan dag istället! :)

Snart ska jag iväg hemot Tyresö för att träffa Sixten- kusinen min, han är på besök över helgen, sen imorgon ska jag på julgransplundring! :)

Nu ska jag hjälpa Amanda att städa! :)
Puss

/ M

Centrum, te och OC

Idag har varit ännu en härlig dag!

Vaknade kl 10 ( ångest ) och satte mig i soffan med en kopp te och kollade på OC. Har fått en ny termos (en kopptermos om ni fattar) och det är såååå gott att dricka ur ^^ Den är röd med vita blommor, jätte fin!! ^^

Har pluggat lite idag. Gjorde helt klart steg 26 & 27 i Svenska och ska börja på steg 29, ska göra klart det i veckan ^^  :)
OC har stått på typ hela dagen, och har fyllt på termosen när den tagit slut, så sammanlagt har det blivit 5 koppar te ^^

Var tvungen att gå ner till affären och käpa mjölk och mat, skönt med lite luft, och hann tänka lite också, behövdes kände jag. Sen när jag kom hem, tog jag fram mjölken, mjölet, äggen, stekpannan och spaden för här skulles göra pannkakor! ^^ dom blev jätte goda! :) (och det var INTE ironi)

Efter den utsökta lunchen bar det va mot centrum, hade tre uppdrag: Skulle kolla på expert om kameran, nämligen så att objektivet har gått sönder :/ så frågade om det äns gick att laga och han trodde det, men det var bättre att köpa ett nytt objektiv, och det var precis det jag också trodde. Så i helgen blir det objektiv jakt för mammsen och mig skulle jag tro : )

Sen skulle jag också lämna in mina stövlar på omklackning, det behövdes, fanns två stora hål i båda klackarna, så det kom in sten och snö och allt, så dom var i akut behov för omklackning :)
Sen skulle jag till bibblan och låna en novellsamling till steg 29, men den var utlånad och försenad, jag hade en aning om att det var Lollo som hade lånat den och sen på hm, träffade jag henne och då hade hon precis lämnat tillbaks den, haha vilken tur jag har ^^ :) så nu är det bara att börja läsa ^^

Väl hemma, blev det te och OC, och nu är det greys anatomy, om ni har missat så går greys anatomy, sesong 1 på kanal 5 varje vardag kl 17.35, rekomenderas att titta på! : )

Nu ska jag låta er som läser (om det är nån) att vila ögonen : )
Pussisar

/ M

God natt

Nu blir det en stor kopp te, dator och OC i sängen! förkoppningsvis med kisse katten.

image38


Här får ni samma bild på OC-gänget, tråkigt? men orkade inte ladda ner en till :)

Idag får man somna till OC, och igår somnade jag till min syster, hon spelade gitarr och sjöng Hallelujah ute i vardagsrummet, så fint, och så bra låt!  Me lika my siss (<3)
:)
Imorgon ringer kl
08.30 dags att ställa om dygnet än en gång!
Imorgon är man ledig igen, ska plugga lite mer än jag har gjort idag dock, centrum blir det också, ska fråga om en grej med kameran, och gå till bibblan, kanske kan luta med mig nån också (a)

Puss och god natt!

/ M


Gymnasium

Jag tror inte jag är den ända som har ångest inför gymnasiumvalen, har jag rätt?
Det är jättejobbigt, snart ska sökningen vara inne och har inte än aning om vad som ska stå högst på den listan!

Vet inte heller vilken linje jag ska välja, media eller teater/musikal. Tycker teater/musikal är jätte roligt, och hade redan tänkt välja en sån linje innan jag blev foto intresserad, och nu tycker jag media också är jätte roligt!

Så nu har jag ett stort problem, och jag är en sån, om jag siktat in mig på nåt, hatar jag att ändra på det, och jag hade ju siktat in mig på teater/musikal, och ja som sagt, hatar att ändra på planer.

Men om jag väljer media vet jag inte om jag lär mig dom sakerna jag vill lära mig.
Slutligen: jag vet inte vad jag vill!

Några förlag!? tips på skolor om media eller teater/musikal linjer? :) (snälla hjälp mig!!)

:)
Puss på er!

/ M

Dagboks frukost

Sitter i soffan med datorn i knät och frukosten bredvid mig ^^

Tänkte vara duktig och gå upp i tid idag eftersom jag ville få ut något av dagen och att jag får dåligt samvetet om jag sover för länge (jag vet, knäppa jag) Men ställde klockan på 08.00 men satte mig ändå i soffan kl 10.00 och nu kl 12.00 (snart) sitter jag fortfarande med pjymas byxorna på (me like) och som sagt, frukost som ska ätas nu.

Sitter och tittar på Bridget Jones Dagbok, så bra film!!!!  

image49

Ska väl plugga lite också, men gjort nästan alla uppgifter jag ska göra, och dom jag inte gjort behöver jag hjälp och ideer med, så måste vänta tills mammsen kommer hem och tills systern vaknar, så unnar mig ne film, det är jag värd tycker jag ^^ :)

Ha det bra hörrni, vi hörs!
Pusss

/ M

Förtrollad

Nu ska man snart gå och lägga sig, har två lediga dagar framöver!

Ja, jag vet, jag började skolan igår, men tyck att min skola är knasig, men vi har hemstudiedagar och utvecklingssamtal dom första två dagarna, så man går bara till skolan när man utvecklingssamtal, och faktist är det jäkligt bra!
Men jag har tur att min lärare är sjuk, så det blir inget utvecklingssamtal, fast lite synd, för behöver det för att komma igång, och då vet man ju inte när det blir!

Var ju och halka runt i stan som sagt, bion var faktiskt helt ok, söt! men Alex och Manda tyckte den var sådär, men jag är ju som jag är, älskar Disney och tecknat, så jag tyckte den var bra.
Tyckte det var kul att prinsessan det handlar om som kommer till New York, i hennes karaktär har dom blandat in typ alla disneyprinssesor, Askungen, Snövit, Törnrosa m.m. och tyckte det var lite kul faktiskt, speciellt när dom blandar disneys egna verk i en film, iställer för att typ Dreamworks skulle göra en sån film med disneyprinssesors karaktärer i, då skulle det inte vara kul!
Haha fattar ni?

Amanda hittade inte några jeans, hon stod i kassan med ett par i handen, men nej, sen vände hon och lade tillbaka dom och åkte hem (typiskt henne!!!) :)

Sen vart med middag med mormor och nu ska jag sova, så ha det bra alle sammans!
Pusss

/ M

Halka runt i stan

Ja, nu har man kommit hem från första dagen i skolan, nu har verkligenheten börjat!

Slapp dag idag, min basgrupp vad uppdelade så jag gick till 9:2, gick igenom vårterminen, avslutningen ska tydligen vara den 10 juni, lite sent, brukar vara veckan innan  :) men men... det är långt kvar säger man men så vipps så är man sär, så det gäller att plugga från första stund nu, för att förhoppningsvis få så höga poäng så man kommer in på det gymnasiet man vill.
Men vet inte vad jag vill gå än! Ska välja snart ju! PANIK!!!

Snart ska jag ta mitt pickelipack och halka ner till bussen för att halka runt där med Amanda och Alex och titta på jeans till amanda, det kan ju ta ett tag om jag känner henne! :)
Sen blir det bio förtrollad,  "JUBBLAR"  :D

Har ni sett den, är den bra?

Har ni förstått nu varför jag ställer alla frågor, vill ha kommentarer :) så snälla skicka en liten kommentar till mig så jag blir jätte glad!!!
Nu måste jag gå, ha det bra!!
Pusss

/ M

Riktig söndagsångest

Idag har man riktig söndagsångest! Skolan börjar ju imorgon!

Fast en tröst är ju att man har hemstudiedag tisdag och onsdag!

Idag har varit en rätt bra dag, ställde klockan på 9 för att vara tvungen att ställe om dygnet, men gick ändå upp halv 11 och kollade på lite OC innan Emil och griseknoen började! Haha riktigt bra film!
Sen pluggade man lite, kändes bra! Nu har jag gjort klart steg 26 och nästan steg 27, har skrivit två argumenterande texter, en om ja och en till nej om homosexuella ska få adoptera, det var svårt att komma på både jag och nej argument, men det gick till slut.

Vad tycker ni, ska homosexuella få adoptera? (vill ha kommentarer!!)

Vid halv 5 så stod man på busshållsplatsen och väntade på bussen, skulle åka till Danderyd och träffa bästisen som kom hem från åmål. Upptäckte när jag stod där på busshållsplatsen hur roligt det är att lyssna på folk när man de pratar i telefonen.
Väl på gullmars gick man in på pressbyrån (höll på att torka ut) framme i kassan upptäckte man att det fanns två kassor öppna, en kö var ldet två personer i och en annan en, vilken väljer man? Självklart den som det är en person i, men problemet var att örekillen stod i den kassa. Om ni inte har träffat han förut, så akta er för pressbyrån på gullmarsplan. Han säger alltting i öre och garvar åt hans egna skämt (samma "skämt" varje gång)

Jag ställde mig iallafall i det längsat kön, för att slippa, och bra vad det, för killen i andra kön krångla, så jag kom ändå snabbar ut än honom. Haha nu har ni hört om mitt intressanta besök på pressbyrån :)

Vid T- centralen så träffade man bästisen, åkte till danderyd och hade det mysigt! sen kom Alex förbi en stund, också trevligt!
Mammsen kom och hämtade mig vid 9, så då var det bara att säga hej då och åka hem!

Trevligt söndag med bästisen blev det! väldigt roligt att träffas igen!
Ska gå och lägga mig nu!
Puss GOD NATT!!

/ M

Utan rubrik

Hemma igen, var i Sollentuna igår hos mammas kille och sov där, men nu är jag hemma och gud så skönt det är!!! :P

Har typ inte gjort något i helgen, bara slappat typ, och pluggat lite, känns skönt att få lite gjort, men har mera att göra tills på måndag!

Nu ska jag snart sätta mig i soffan och kolla på Sagan om de två tornen, längesen man såg den filmen nu.
Vet faktiskt inte varför jag satte mig här och skrev, för hade inget att skriva om, men men :)

Kan ju säga att jag börjar skolan på måndag (fast det har jag nog redan skrivit), men iallafall, ser faktiskt framemot den här terminen, sista terminen i grundskolan, alla säger ju att den är bäst, eller? så jag får väl lita på dem och njuta nu! Ska bli skönt att slippa grundskolan, komma ut i verkligheten och arbetslivet kan man väl säga. Men den här terminen kommer nog bli bra: Falun v.4- sista gången (!) Balen på slottet, avslutning.

Kommer säkert mer roligt, men vet inte det nu :)
Nu börjar filmen!
Puss

/ M

Orkar inte

Nu ska lilla jag hoppas i säng (inte bokstavligen, jag ska gå och lägga mig) :)
Men funderar på att ta med mig datorn och titta på OC, eller bara sova, svårt beslut :)

Ja, shit samma, vi får se hur jag gör, men ha det bra och GOD NATT FNATT!!!!
Pussissar

/ M


<3

image48

Ha det bra i Nangijala! <3

- Det är nånstans bortom stjärnorna och där är det lägereldarnas och sagornas tid. Där får du vara med om äventyr från morgon till kväll. (Jonatan i Bröderna Lejonhjärtat)

<3
/ M





Nu funkar det!

WIIE, nu funkar det med bilderna, så här kommer dom :)

  

  


så, det var några, orkar inte ladda upp fler :)

/ M


Imacen

Haha, sitter just nu på I macen och skriver, shit härliga knappar, och jäkligt stor skärm :)
Fast det är lite jobbigt, för den visar alla stavfel, och sånt, som det brukar göra när man skriver något i word ni vet, så blir det när man skriver ett blogg inlägg, eller vad som helst :) Vet inte om man kan ta bort det eller inte, men det är lite jobbigt :)

Här kommer lite bilder från i julas :)

Nu har jag försökt, men det går inte :/ men testar senare eller någon annan dag :)
Pussisar ha en trevlig torsdagkäll!

/ M

Tråkig torsdag

Nu sitter man här igen, tittar på OC och har det allmänt mys med min kisse katt :)

Idag har jag inte gjort så mycket, tagit mig i kragen och börjat plugga. Henrik (svenska läraren) ville att jag skulle lämna in svenska steg 26, 27 och 29 imorgon, men vet inte om han kan få det, han ska iallafall få det innan skolan börjar :)
Skolan bärjar på måndag, shit va lovet har gått snabbt, det bara rusa iväg, men men gilla läget, fast jag tycker inte om att verkligheten börjar snart, behöver mera vila. Men som sagt, gilla läget! :)

Jag och mamma åkte iväg och tittade på tapet till min fondvägg, vill ha nåt brunaktigt med nåt sametsmönster på, och har hittat några fina tapeter att väljap på, bara att det är jäkligt dyrt med samets mönster, men vi får se :)
Min mobil håller på att rasa ihop :) När man skriver ett sms hör man verkligen hur knapparna  snart ramplar av :)
Nu ska jag kolla på OC, sista avsnittet på sesong 2 är nu, och det är riktigt bra :)


PS. Farmor har nu bokat en resa till Rom :) så den 28 februari åker jag och ammo (som jag sa när jag var liten, kunde inte säga f eller r) :) till Rom, ska bli jätte trevligt, fast det är första utomlandsresan på 15 år som jag gör utan familjen (eller jag menar mamma, bror och syster) så det är lite spännande, plus att jag är flygrädd, haha men det ska bli jätte trevligt, mitt under skolstressen och allt, skönt att komma bort! :) DS.

Puss

/ M

God natt

Ligger just nu i sängen med datorn i knät, och tittar på OC :) man bara Älskar den serien :) Har sett alla avsnitt ett  X antal ggr, men tröttnar man? NEJ :)


image38

Så söta!!! <3 :)

Nu ska jag gå...
pussissar!!!

/ M


Löften

Idag har jag absolut inte gjort någonting, bara slappat och tittat på OC (<3) :)

Har kommit på några nyårslöften nu (eller 2 st men men...), lite sent, men bättre sent än aldrig! :)

- Satsa hårt i skolan, sista terminen av grundskolan, här ska kämpas :)
- Ta mer hand om mig själv,, sluta tänka allt för mycket på andra (haha lite ego ja vet, men men...det betyder inte att jag bara ska tänk på mig själv) :)
- SLUTA BITA på NAGLARNA!!!

Det sista, vet jag inte om jag kommer klara, haft det i flera år nu, ska verkligen försöka, men det är så jäkla svårt, Citat från Petra: Det är typ som att sluta äta, håller helt med henne!!! :) Men har ett helt år på mig, eller? :/ Önska mig lycka till!! :P

Nu ska jag gå, ingen lust att skriva mer, orkar inte mera!
Puss

/ M

2008

Ja, nu är det 2008!! :) och det året förde med sig snö!!! :P (fast den är väl borta nu antar jag)

Nyårsaftonen blev riktigt riktigt bra faktiskt! :) började med att jag åt förrätt och varmrätt hemma och sen åkte jag hemm till Elin, där bla, Jessica, Amanda, Niffe, Jenny, Lollo, Madde, Enni, Oskar, Sebbe och Erik befann sig (eller det var visst alla) :) När man kom så höll alla på med deras mat, klyftpotatisen delade alla på, men kött m.m. fick man ta med själva :) så det fanns typ 4 stekpannor på spisen med olika innehåll :)
Själv satt man och var social medans alla andra åt, sen blev det efterrätt, som jag inte hade ätit, grymt gott blev det :)

Ja, vad gjorde vi sen då, vi dansade, pratade och hade det allmänt trevligt, roligt att träffa alla igen! :) Sen vid kvart i 12 så bestämmde vi oss för att gå hem till Jessica som bor på gudö för att på deras berg är det så bra utsikt över fyrverkirierna :)
Jag, Niffe, Jessica, Amanda och Kevin småsprang från Sofieberg till Gudö (en kvarts promenad kankse) i HAGEL/ REGN, blöt blev man!! :) 5 tolv kom vi fram till Jessica och lite efter kom alla andra som hade hamnat lite på efterskälken från Elin :)
Firade in tolvslaget uppe på berget i regn! (jätte mysigt) :) Sen efter en kvart kanskse så tog Amanda, jag och Niffe nyklarna hem till Elin och sprang tillbaka (blev så jäkla kallt!)
Väl där igen, fixade man till skadorna av sminket och håret som hade kommit av regnet och sen satte man sig i soffan och åt godis och pratade, mysigt :)

Vid kvart i 1 sen hämtade mammsen mig, så vi åkte hem och det blev en tidigt sänggång, men det var skönt :)
Det blev en riktigt bra nyårsafton för mig tillslut :)

Nu ska åka till bror min :)
Puss och ha ett tikgtig bra år nu, 08 (nu är det Stockholmarnas år) :)

/ M

RSS 2.0