God natt

Ja nu ska jag säga god natt :P

Idag har jag inte gjort nåt, jag pluggade lite svenska, skulle skicka in den idag, men jag och Sofia ädrade oss och bästämde att vi skickar in den nästa vecka istället :)

Sen fick vi gäster, Johan och Petra, var trevligt, fick väldigt god mat :)

Nu ska jag gå och sussa, ska läsa lite i min HP bok, men tror inte det blir så många sidor, för är sjukt trött :)
Imorgon har ja rätt mycket att göra, ska handla med mammsen inför kvällen, och sen ska jag laga all maten, och ska försöka plugga lite också, om jag hinner :)

Nu måste jag gå och göra mig iordning :) vi hörs imorgon :P
Puss!!

/ M

Crazy night, japp det var det!

En riktigt Crazy night blev det igår! :)

Jag åkte till Tyresö C med Lollo, Sofia och Anna. Det var trevligt trevligt! :)
Men skit vilka människor det finns, det var som 100 pansionärer (inget illa menat) som alla skulle in samtidigt :) Har ni aldrig varit med om att man står först i kön nånstans och så har en pansionär kommit och trängt sig :) Jag var med om det, jag och mammsen skulle till apoteket i fjällen, så vi var där nån minut innan det öppnade, så vi stod först i kön. och så när gallret gick upp kom det en pansionär och trängde sig före och kröp under gallret och tröck på knappen :D Så var det igår på crazy night, fast det var små tjejer i 12 års åldern som verkligen kröp under gallret till H&M :) och nästan det värsta var ju när jag och Sofia skulle gå igenom godiset på ICA för att leta efter Lollo och Anna, vi blev nermosade av en 10 åring typ :) det var värsta tävlingan om godiset, och när man ser det, blir man verkligen INTE sugen på godis :)


Men iallafall, jag gick iallafall hem med en påse från "Tygproffset" :) och i den påsen fanns det lila garn och stickor, Jag ska börja sticka en lila halsduk! :) Tycker det är så mysigt med stickat nu när vintern kommer :) och halva nöjet är ju att sticka det själv, eller hur Sofia :) så när man kom hem så började man direkt, det gå väl sådär bra, men jag återkommer med resultatet :P

Idag är man sjuk igen, så det blev ingen skola för min del. Men det värsta är att jag måste åka in till stan idag, måste fixa lite grejer tills imorgon och med skolan :) Imorgon är det dags Coktail middag!!! det ska det bli! ska bli så kul! :) så måste in och köpa lite saker så jag blir väldigt fin :P

Nu måste jag försöka plugga! :)
Puss på er!

/ M


Nys och host

Sjuk!

Idag har förskylningen bara blivit värre, men börjar piggna till nu :)
När jag vaknade, som var halv 12 så fick man frukost på sängen, mys :D Hade studiedag idag så det var bra :)

Kändes som om min halv var 10 ggr större än den brukar vara. Så idag så har jag nysit, hostat och snytit mig ett x antal gånger :)

Nu ska göra iordning mig, ska på Crasy night i centrum, så ha det bra alle sammans!
Puss

/ M

28/11

Ja nu sitter man här igen, på sängkansten och ska skriva ett snabbt inlägg innan John Blund kommer.

Dagen, vad ska man säga om den? den var trevligt, bara att jag blev riktigt förskyld igår ikväll, och det blev bara värre imorse. Har vart förskyld typ ett halvår, men nu blev jag dit "på riktigt": ) Och sofia var sjuk idag, typ magsjuk eller nåt, stackarn!! Krya på dig, och hoppas du blir frisk tills i helgen!

Dagen började med att vi tog en tripp till cafeterian, Lollo skulle äta frukost. Sen gick dagen förbi med en hastigt fart, och det kännds som jag inte gjort ett piss, men jag disskuterade begreppen väldigt bra med Sofie, och så hade vi prov, SO, det var ett prov om ekonomiska begrepp typ, man skulle ringa in en- två rätta svar. Rätt enkelt :D

Efter skolan stannade jag kvar och redovisade steg 20 i engelska för Johan, VG :D WOOHOO förstå hur glad jag blev, han tyckte min text var riktigt bra sa han ^^ :D (ja vet, jag skryter) :) Och så fick jag varm choklad från kaffemaskinen av Johan (gratis) för att hah var sugen på kaffe. Det är en possitiv sak att redovisa efter skolan för snälla lärare, dom ger en saker! :D

Sen blev jag hämtad av mammsen min och blev skjutsad till kyrkan, var på tjejgrupp och sen var det kör :D övade till jul"konserten" :D Sen kom man hem, fixa med ipoden, laddade över musik och lite fina bilder  :D  Sen var det sesångsavslutning på Greys :( var lite halv bra avsnitt tycker jag :)

Nu ska jag låta John Blund komma till mig God NAtt!!! :)
Puss

/ M

15 år idag!!

Fjortisen är borta!!! :) WIIIE :D

Idag fyller jag år! äntilken, efter att ha väntat 365 dagar var det äntligen dags igen!!! :D
Ja, vad ska man säga om idag... dagen har varit bra!! man fyller ju år som sagt, så det är alltid bra!! :) Var i skolan och redovisade tekniken, reningsverket fungerade :D Jag och Sofie är fett grymma :P Sen var det någon NO show, det var rätt coolt, typ vätskor och sånt som var 170 minus grader! fatta va kallt!!!!! :O

I eftermiddags blev det en stund i cafeterian, jag och sofia var helt galna, vi hade inga pengar så vi tog lite här och där, och tillslut fick vi en halv kokosboll var och en halv kaka var och så delade vi på en skit (!!) äklig moccachino :)
Efter skolan följde jag med Sofia, hon skulle städa deras solarium, sen åkte vi hem till mig och bakade tårta, den blev skit god Sofia (hon hann aldrig smaka den) ;)

Sen efter att nästan allt var klart plingade det på dörren och det var dags att börja öppna paket! :)
Jag fick av familjen pjymasbyxor (skitsnygga) med matchande dundofflor, HP boken, pandorabaljoker, jeans och lite sånt :) och utav vänner fick jag ett till pandora armband och, perfym och bodylotion, pandorabaljoker, morgonrock och duntofflor, och böker och lite sånt :P och utav bästisen fick jag en receptring! så jäkla cool, de är en silver ring där det står ett recept ingraverat, ett repect på kladdkaka :P coolt va?! :D
Dagens överraskning var att pappa hälsade på mig i skolan, det trodde jag aldrig, och en annan sak jag inte trodde var att jag skulle få en ipod, men det fick jag, jag fick en ipod :P Fatta hur glad jag blev, sen var resten av dagen väldigt bra, skröt om min ipod hela dagen typ :D

Men nu måste jag faktiskt gå och lägga mig, även fast jag inte vill :P men men
Godnatt på er!!
Puss

/ M

God natt

Haha fjorton åringen ville bara säga god natt igen :)

Puss Puss

Nu får John Blund ta över

Ja och nu sitter man här igen och skriver ett litet blogg inlägg, visst blir ni glada? :)

Idag har inte hänt något särskilt :) Jag var i skolan som vanligt :) Sen efter skolan så åkte man hem och vände, skulle åka till teatern, vi övade julspelet och lite på Shekspear, julspelet är inte så kul och inte Shekspears heller, så... men roligt att träffa alla gulliga människor som går i min grupp :)

När jag kom hem så var det dags att titta på tv och äta sen var man tvungen att skriva teknikrapporten på datorn, ska redovisa reningsverket imorgon, men vi får se hur det går för vårt har ju gått sönder, så vi får typ hålla upp alla delar :) men men... Nu ska jag städa tills imorgon och sen sussa :)

Imorgon fyller jag år (gud, ja e helt sprallig ) :) imorgon går fjortisen som finns i mig ut ur mig, så imorgon bitte så vaknar jag som en mognare människa som inte är fjortis längre WIIIE!! :) haha :)
Dags för att låta John Blund ta hand om mig nu :)
Puss på er!

/ M

Helgen

Helgen:

Den här helgen har varit slapp, i fredags var ni i Sollentuna, det var trevligt :) och i lördags var jag på ledarutbildningen innan man sen åkte till centralen för att ta tåget upp till avesta.

Väl uppe i Avesta så har man varit ute i skogen, som var väldigt vacker när snön har fastnat på träden, det såg ut som ett riktigt snöland.

Snart ska man ta tåget tillbaka till Stockholm och möta mammsen på centralen som kommer hem från GBG idag, sen blir det väl en mysig söndagkväll får man hoppas :)

Nu ropar pappsen, ska åka nu, kanske bloggar senare :)
2 dar kvar :)
Puss

/ M

I skolan

Sitter nu i skolan och pluggar

Det händer inte ofta, men idag är en av dem dagarna, när jag stannar kvar i skolan för att plugga, har inte pluggat så bra i veckan så känner att jag måste plugga lite nu så jag kan ta ledigt i två dagar :) en andledningen att jag sitter kvar är att jag väntar på mamma, hon ska komma och hämta mig så jag slipper vänta en halv timme i centrum :)

Ikväll ska vi till Sollentuna, vi ska hem till Peter och äta middag och titta på Idol (antar jag, hoppas jag) :) Sen imorgon ska jag på ledarutbildning i kyrkan, kl 10-15 :O sen blir det pappa som gäller. Ska bli skönt att komma upp till Avesta tycker jag, det är så lungt och skänt där uppe, man kan verkligen koppla av och det känns som jag behöver det just nu :)

Nu ska jag utnyttja tiden här i skolan med att plugga, det är så lungt och skönt, bara typ 5 elever kvar här, sådet är verkligen lungt :)
Kanske bloggar mera senare :)
4 dagar :)
Puss

/ M

Ja som tänkte vara duktig

AAAA, ja blir så irreterad, jag som verkligen hade tänkt mig att plugga idag, så när jag skulle gå in på mina filer på skolans nätverk, för att få upp min berättelse så jag vet vart jag ska börja, och jag har allt arbete där, så har min syster ränsat datorn igår så jag måste instalera om programet man måste ha för att komma in på skolans nätverk, men det går inte att instalera, har försökt sjukt många gånger, ORKAR INTE MERA! blir så irreterad, och jag vet att jag inte kommer kunna plugga nåt nu, även fast det kankse funkar senare!

Nu har jag avreagerat mig lite, vi hörs!

/ M

22/11

Ja nu sitter man här igen då, framför datorn och tittar lite på tv.

Idag var det teknikbygge som stod på spel, Jag och Sofie byggde klart vårat reningsverk, det blev fett snyggt, men vet inte om det funkar än, men ska testa det imorgon, nu ska jag bara skriva en teknik rapport också :P Sen efter man fått väldigt mycket lim på fingrarna från limpistolen så var det dags att plocka ihop vårat pick och pack och gå till bussen, som skulle ta oss till idrotten, idag var det Rackethallen som stod på listan igen.
Jag och Sofie träffade Malin på bussen, det var lite trevligt tycker jag, länge sen man sågs (eller på gymnasiemässan kom jag på) :)

Många vinster och förluster senare var man på bussen med Sofie och Mia och skulle hem, och nu sitter man här igen.

Ska nu försöka börja med bilden, skriva på min berättelse i Svenskan och sen försöka börja på teknik rapporten, det jag vill säga är att jag måste gå, men jag kanske bloggar lite senare.
Puss Puss
5 dagar kvar :)

/ M

Paus skrivande

Sitter nu och skriver en snabbis i pausen på Greys :) sååååå bra program :)

Idag i skolan har jag prata med syon: och han får också UNDERKÄNT! Han sa inget vättigt alls, trodde jag skulle få ännu mera information om skolorna jag tänkt välja, men han skrev bara upp mina tankar och sa hej då. Det var det...

Idag har inte Sofia varit i skolan, hon ska opperera munnen, du kommer klara det, jag förstår hur nervös du är, men det kommer gå! <3  :)

Nu ska jag titta vidare på Greys, det har börjat igen nu... förlåt för ett trågikt inlägg :)
Pussss

/ M

Tidigt skrivande

Hej på er!

Sitter här framför datan, väntar på att bror min ska vakna så han kan skjutsa mig till skolan :) Han ska till tandläkaren, så jag passar på att ragga skjuts, man ser honom inte mycket nu för tiden, han bara jobbar och jobbar, så det gäller att passa på när han ändå är här i Tyresö trakten :)

Har presic gjort iordning mig, dagens outfit blir lång svart tröja, leggins och benvarmare.
Nu ska jag väcka brodern min :)
Puss på er

/ M

Stressad!

Idag är det tisdag, för er som inte visste det :) imorgon är det onsdag och sen är det torsdag och sen fredag=HELG :)

Idag har det inte hänt något speciellt, jag har varit i skolan som vanligt. Sen pluggade jag med tekniken. Jag gjorde skissen till mitt och Sofies reningsverk, det kan bli bra tror jag :) Sen bakade jag kladdkakasmet som jag och systern delade på, tröståt lite :)
Nu ska jag titta på DH som börjar snart :)

Det är grymt mycket i skolan just nu, den här veckan och nästa och fram till lovet i princip :) Ska vara klar med reningsverket och skriva en teknik rapport som ska vara klar på fredag, jag har inte börjat, förutom att jag har gjort skissen. Sen ska jag vara klar med bilden nästa fredag, och det har jag inte heller börjat med. Sen ska väl kursen vara klar nångång också, plus att jag har jätte mycket att göra i ämnerna också, är väldigt stressad med andra ord :S 
Nu ska jag kolla på DH, sen ska jag sussa :)

Idag börjar nedräkningen: bara 7 dagar kvar till jag fyller år :)
Puss på er!

/ M


Vanlig måndag

Ja, idag var det måndag igen då :)

Idag har det inte hänt något speciellt i skolan presic, åkte på teatern efter skolan, övade vårat julspel vi ska ha i dec. Sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte till Täby på öppet hus till Tibble gymnasie, verkar vekligen jätte bra :) och för att skryta lite tror jag att jag har en chans att komma in :) Om jag väljer att gå teaterlinje, vill jag absolut välja Tibble, nackdelen är att den ligger i Täby. men vi får se :) det var iallafall roligt att kolla, träffade Marie som går där, det var riktigt roligt, har inte träffat henne på väldigt länge :)

Jag kom hem och nu sitter jag här, ska gå och sussa och läsa ondskan, och han som spelar Erik i filmen, andreas eller vad han heter, har gått på Tibble  :) (bara så ni vet) :P
PS. Jag har namnsdag idag, Grattis alla Elisabetor :)
Puss på er!

/ ;M

Söndagkväll

Imorgon var det dags igen då!

Imorgon
är det dags för skolan igen, efter en väldigt skön helg ska man tillbaka till verkligheten och en till vecka i skolan. Vi får hoppas att det går bra med studierna den här veckan, bättre än den förra får vi hoppas iallafall :)

Idag har jag varit på en till mässa, i nacka strand, fotomässan. Vi han bara vara där en timme och det kostade 150 kr, så det var lite onödigt, men vissa snygga bilder fanns det och så blev mamma sugen på att köpa en macbok, och om hon gör det, var det inte onödigt att vi åkte dit! :)

Sen bar det av på tidig middag hos mormor, det var väl helt ok trevligt, god mat var det iallafall :)

Nu har jag tittat lite på tv och läst lite roliga bloggar, ska snart sussa tror jag, för att få lite ny energi tills imorgon! kan verkligen behövas :)
Pussar på er och sov gott!

/ M


Hetsig lördag

Sitter nu hemma, kom presic hem från kyrkan, där det var väldigt roligt :P

När
vi kom till kyrkan, fick vi lära oss 2 nya låtar som vi skulle sjunga refrängerna på :D men det gick väldigt bra ändå :)
Sen efter vi hade pyntat borden lite och fixat fika till kvällen bar det av till Lilla Italien, som har väldigt god mat, där vi åt en delikat lunch/middag :P

Träffade bästisen där och sen gick vi alla (5 st) till statiol och köpte lördagsgodis som vi slogs om på vägen. När vi kom tillbaka till kyrkan så tog vi fram allas nessesärer som vi "delade" på, och piffade till oss lite. Efter att ha lyssnat på Viccan och Gunnar en liten stund så var det dags att själva ställa sig scenen, harkla oss och sen sjunga med sin vackra glara röst :)

Nu sitter jag här hemma igen, och presic ätit middag (23.00 :O) och ska väl snart sussa, eller jag tror inte amanda vill det, men jag känner att jag John Blund tränger sig in i mina ögon snart :P men ska verkligen försöka hålla mig vaken :)

Nu ska jag umgås med bästisen min, en hel vecka sen vi sågs :)
Pussar!

/ M

Snabbt skrivande på Lördagseftermiddagen

Hej på er!

Idag har jag varit på gymnasiemässan med mamma, peter och bästisen, som vi mötte där. Jag har fått ett litet humm nu om vad jag vill gå, så det känns bra! :)

Nu ska jag iväg till kyrkan och repa, sen blir det konsert :) Bästisen sitter här bredvid, ska kolla på oss i kyrkan och sen sova här :)

Måste dra
Pusss på er!

/ M

Singing in the rain

Igår hade jag en väldigt trevlig fredag kväll!

Den började med att vi åkte hem och åt middag hos farmor och farfar med faster,"farbror" och kusin :) väldigt trevligt! sen bar det av mot stan, mot Oscars teatern, mot singing in the rain! :)

Musikalen var så grymt bra! man kunde inte sitta till! grymma Skådespelare, Allan Svensson och Kenny Starfaighter, kan det bli bättre :D

Sofia: Markus va med :) Tror jag ^^ :) Han var väldigt bra :P

Nu ska jag till gymnasium mässan med mamma och Peter, och titta om jag hittar något spännande :P

Puss på er alle sammans!

/ M

GRATTTIS, TACK

Vill bara börja med att säga GRATTIS SOFIE!!! <33 :) Hon fyller hela 15 år idag  :)  Besök gärna hennes blogg (vfiie.blogg.se)

Och så vill jag säga TACK till Sofia, för att hon fixat min blogg design :) TACK <3 :)
Haha, det låter typ som jag vunnit ett pris och ska tacka min familj och mina vänner :P

Idag har jag vart i skolan först, så vid lunch åkte jag med pappsen min till MC donken och åt lunch med honom där :) Han åkte ner till Stockholm idag och hälsade på, så det gäller att passa på :)

Nu sitter jag här hemma, ska göra iordning mig nu, ska på Singing in the rain ikväll med systern och fastern min :) ska bli väligt trevligt faktiskt :P

Ska gå nu, vi hörs :)
Pussisar och GRATTIS Fiie <3 :)


/ M


Varför?

Vet inte om det bara är någon känsla jag har, eller om det verkligen är som jag känner. Känner mig bara så nere just nu, vet inte va det är, eller så är det bara så att jag har en anledning att nara nere! Jag vet inte!

Jag vet inte, och vet inte heller om jag kommer få något svar på det...

/ M

Bambi på hal is

Det är ju rena rama halkgatan ute. Jag kan bara tänka mig hur man såg ut på väg till skolan imorse, man såg nog ut som Bambi på hal is, bena stod åt alla håll :) Det är nästan bättre när det ligger några centimeter snö på marken, så man har något skydd frv allt det hala. Förstår inte riktigt hur allt kan komma så snabbt, knappt några förvarningar. Så nu är det kaus på dävkverkstaden så vi har fortfarande sommardäck på bilen, och "sommarskor" i garderoben :)

Nu ska jag kolla på travels och sen sussa :)
Pusss pusss

/ M


Va ska man välja?

Hej på er! :)

Idag har vart en ganska dålig dag faktiskt :/
Det var simning på skolan, kunde inte vara med på livräddningen så simmade tolv längder istället ^^ :)

Efter skolan var jag på gymnasium mässa, det var väldigt jobbigt, så jäkla många olika skolor, vet inte vad jag ska välja: media eller teater inrikning får det bli iallafall :P Ska dit på lördag igen med mamma, får se om det går bättre då... var inte så fokuserad idag känner jag  :)
Men fick ju träffa Emelie igen, som jag inte träffat på rätt länge  :) så det var trevligt, även fast hon mest var trött och grinig (hon hade stått på mässan i 6 timmar) :) s jag förstår dig gumman  <3 :)

Nu ska ja ta och ringa min bästis, har inte prata med henne på hela en och en halv dag ^^ :)
Puss på er!

/ M

Onsdag: redan!

Ja, nu var det onsdag igen då, skit va snabbt tiden går :)

Dagen i sig har inte varit så speciell, har mest suttit och pratat i ett litet rum med Sofia, Emelie och Lollo och hjälpt Sofia med sin berättelse på steg 25 :) Själv har jag skrivit några sidor på min berättelse :)

När jag kom hem så satte jag mig och började titta på one three hill, väldigt bra pogram måste jag säga :)

Sitter nu och känner doften av maten som mamma står och lagar bredvid mig ^^ :) ris och kyckling.. mmm.... ^^ :)

Ska snart iväg på kören och öva inför konserten vi ska delta i på lördag :) Sen blir det hem som gäller och titta på Greys... :) Dubbelavsnitt fick jag höra om i skolan, det ska bli trevligt... bara att engekligen måste jag sova tidigt ^^ :) men det får bli någon annan gång  :)

Nu ska flytta mig ett steg åt höger och äta :)
Puss på er!

/ M

Täcket ligger nu på marken

Nu har den kommit, SNÖN! :)

Är det inte så att den riktiga vinter/jul stämningen kommer när snön har fallit på marken. Som förra året, då var det ingen snö förren typ julafton (om man inte räknar med snökoaset på höstlovet) Men då var det ju liksom snön som fattades för att man skulle få in den där riktiga julstämningen. Och nu har den kommit, hoppas bara den håller sig kvar! :)

Jag kan hålla med om att den kommit lite för tidigt, men tror dessvärre att den försvinner snart... första advent, det är då den fösta snön ska komma :)

Tycker själv iallafall att det är rigtikt mysigt när man tittar ut och ser ett vitt täcke ligga på marken, så jag är iallafall glad över att snön har kommit :)

/ M

Stockholm i natt

Stockholm i natt <3

Så grymt fin låt av Peter Jöback! den är verkligen bara såååå fint <3 :)

"Jag ser smutsen och mörkret i Gamla stan, känner doften av rädsla från Sture plan
Och jag vill bara gråta så vackert i Stockholm i natt"

Nackdelen är att Fredag hela veckan gjorde en så grymt rolig scen när de ändrade texten på den, så den förstörs lite, men texten är grymt rolig :D

"Jag ser Kalle och knattarna som kör bil, jag ser Musse och Långben som äter fil
Och jag vill bara kvacka så vackert i Ankborg i natt"   

:)

God natt fnatt! :)

/ M

Ja du....vad ska rubriken vara?

                            

Måndag igen då! :)

Ja, vad ska man säga om idag då? vart en rätt halv bra dag :) Den började med 2 svenska pass på rad och sen lunch och sen ett matte pass, så har haft 3 olika pass idag, väldigt jobbig när man inte är van vid det. Började enkligen skriva på min berättelse på steg  25 i Svenska, den handlarom en mamma som blir misshandlat av sin man, och hon och hennes dotter rymmer och han kommer efter dom m.m. tror det kan bli rätt bra faktiskt  :)

Var inte hos doktorn idag, ska dit imorgon istället, men farmor och kusinen min :) Min kusin är här hela veckan, han är 3 år och så grymt söt ^^ :) så ska spendera mycket tid med honom i veckan :)
image3
Kusinen min <3 :)

Imorgon ska vi ha typ friend/elevråds dag i skolan, det går ut på att man är indelad i grupper oh går runt och gör olika stationer hela dagen, och så kollar man på film. Jag och Emelie och Ida som är friendsare, ska dokumentera hela dagen, så vi ska gå runt och fota alla hela dagen  :P

Nu ska jag kolla lite på fotbollsgalan och sen ska sussa, ska vara i skolan kl 8 imorgon :S :)
Puss på er!

/ M

                     


Söndags ångest

Nu är det söndag igen!


Söndagar är faktiskt väldigt härliga, det är en riktigt slappa dag. Det är sån dag man ligger i soffan och tittar på repriser hela dagen :) fast idag lyckades jag faktiskt kravla mig upp ur sängen, göra i ordning mig och så skulle man iväg och äta brunch med familjen :) väldigt trevligt.


Helgen i sig har varit väldigt bra. Fredagen började med att jag träffade bästisen i stan. Köpte en tröja på gina och gråa strumpbyxor :) Sen på kvällen var vi bjudna på middag hos Benny och Karin med Johan och Petra, trevligt, trevligt. Vi planerade nyårsafton, så vi kanske ska fira nyår i Spanien med Johan och Petra, skulle vara sjukt roligt  :P


På lördagen var jag på Boda borg hela dan med kyrkan, väldigt rolig: i år med :)

Sen kom bästisen till Tyresö, vi köpte pizza och handlade godis och läsk. När vi kom hem såg vi att mamma också hade köpt godis och läsk, så vi frossade ordentligt igår :) Jag somnade på soffan efter typ lite mindre en halva filmen, så var inte så social, men hoppas du förlåter mig :)


Idag efter brunchen har jag tittat lite på tv, och pluggat engelska, har haft min engelska expert med mig genom msn, så det gick rätt bra :)

Nu ska städa mitt rum och sen gå och sussa, imorgon ska jag till doktorn :/ har konstiga exem på armen, så ska kolla upp dom , kanske ska kolla om jag är allergisk mot nåt, och då måste man typ ta jätte många sprutor :S kommer att dö!! :/


Pussar på er! Och glöm inte att gratta era pappor idag  :)

  

/ M


Tack!

Nu har halva veckan gått,  och det känns väldigt skönt, snart är det helg igen! :D

Igår och idag i skolan har Sofie vart sjuk, och det är bajstråkigt! och jag tror dessvärre att hon tagit bort sin blogg också, också tråkigt :/  men men.. :)

Igår efter skolan mötte jag Fiia och Jenny i handen, fast Fiia åkte hem till Coffe efter typ tio minuter, så jag och Jenny stannade och pratade lite, och det behövdes verkligen, mått lite dåligt (höstdyster) Tack Jenny föt pratet! <3

Nu orkar jag inte skriva mer, ska lägga mig och läsa "ondskan", så bra film, och jag tror boken är bättre (har bara kommit typ 8 sid) :P
Men pussar på er!

/ M

Så var den måndagen över

Så var den måndagen över.

Nu var första måndagen efter lovet över, det var inte så dumt, pluggade rätt bra idag, med svenskan, känns bra :) Fast måste ju säga att det hemskt att va tillbaka, blir bara frustrerad, arg, trött, ledsen av skolan, ingeting är bra!

Tittade på film i skolan , med friends, filmen var skit jobbig, man fick bara ont i huvudet! :) Sen fick man stressa hem, hann vara hemma i hela 5 min innan man skulle dra till bussen igen, skulle till teatern. Vi ska spela sheakspears, det ska bli lite halvkul :/ men men :)

Det blev ett kort inlägg, men orkar inte just nu! ska titta lite på tv och sen sussa, kanske känner mig piggare imorgon, får hoppas!

Om nån kan hjälpa mig med min design, vill jag byta, skulle jag bli jätte glad om nån ville hjälpa mig! :)
Pussar

/ M


Slut!

Hej på er!

Idag är det söndag (som ni säkert vet) :) och självklart har man söndagsågest! och idag är det riktigt söndagångest, det är inte bara helgen som är slut utan hela lovet!!! det är hemskt! känner verkligen att jag behöver en vecka till! inte bara för utvilans skull utan för att komma ikapp med plugget!  men vi får se hur det går :)

Helgen började med att i fredags besökte jag och mamma några kompisar som nyss fått barn (eller 2 månader sen) :) och den lilla tösen Linn har en så sjukt söt storebror! så det var trevligt, sen åkte vi hem och bakade tårta, och marchmellowsklubbor (dom blev sjukt goda) :) sen fick vi ju gäster, och amanda kom!!! (TACK) :) och så fick man ju träffa Sandra igen, det var väldigt trevligt (det blir inte så ofta längre, bra att du kommer på alla födelsedagar, så man inte mister kontakten helt!)

På lördagen fick man gå upp kl halv 10 och upptäckte snö! :O då blev man lite halv chokad :) sen fick man sjunga för systerystern! (hon fyllde ju år) sen var det pappa som gällde, så fick skjuts till tåget och spenderade 2 timmar på tåg med att plugga, kände mig jätte duktig! ^^ :) När man kom upp till avesta där snön också hade kommit så var ju hela tjocka släkten där, och så fick man träffa en till sötunge som snart är 1 år, hon är också sjukt söt! klotrunda bruna ögon och jätte tjocka kinder! :)

Idag var det dags för en långpromenad i skogen med hundarna, det var väldigt trevligt :P sen var det bara att sätta sig i bilen med dennis och lina och åka hem, väl hemma sitter jag lite och bloggar, ska börja titta på sandor/ida snart :D sen är det sussa dags som gäller! :)
Ha det bra och deppa inte ihop för mycket (som jag) för att skolan börjar imorgon :)
Puss på er!

/ M

1: a november

1: a November idag= ny månad! :)

Alla säger att november är den trågikaste månaden, det är mörkt, kallt och trist, och jag håller med dem. Men det är en bra månad också, Jag fyller ju år ^^ :) Så på det sättet är den jätte bra, och jag tror Sofie håller med mig, right? :)

Idag var jag i farsta med mammsen, väldigt mysigt :) vi köpte presenter till min syrra (kan inte skriva vad) :) och jag fick en jätte fin långtröja med stor krage och en jätte gullig kofta av mamma :) Sen åkte vi till C och handlade mat, imorgon ska vi baka tårta och göra marchmellows klubbor :) Och så kanske Amanda kommer hit (HOPPAS) Saknar henne (inte träffat henne på en heeeel vecka) :)

Nu ska jag slå in paket :)
Pussar!

/ M

Titta!!



Vårt intro på konserten :) Kommentera vad ni tycker :D

/ M

RSS 2.0