Nästa anhalt: ROM!

Sitter just nu och tittar på Greys, väntar på att alla kläder ska bli torra så jag kan packa ner dem!

Imorgon bär det av mot ROM!!!!! Gud va härligt det ska bli, pizza och pasta in Italio hela dagarna!! ^^ :) fast resfeber har jag, hatar att flyga: tror varje gång att det är sista gången jag ser jorden, men men possitiva tankar ska jag ha! :) Det är också första utlandsresan på 15 år som jag gör utan mammsen, och syskonen, men nångång måste ju vara den första. Om jag inte sagt det förut: så är det bara Farmor och jag som ska åka, ska bli mysigt! Ska bli skönt att komma bort, och man får börja använda sina klänningar, det är ju ändå 15 grader, så klänning och tights borde jag ju inte frysa i :)

Idag åkte jag in till stan vid halv 11, åkte till Rådmansgatan och gick till Pärlehuset, gud va många pärlor, vill bara ha allt därinne!!! ^^ Men köpte iallafall de där öglorna jag skrev om igår, så har nu gjort det där halsbandet! gjorde också ett annat halsband idag, tyckte själv att det blev rätt fina! ^^
Sen vart det ikea, köpte lite hundsaker, säng och matskålar, hade faktiskt fina saker, så nu har vi bäddat åt lilla valpen, nu väntar vi bara på själva hunden! Tycker ni har varit dåliga på att kommenterar om min fråga: tycker ni ROXY är ett tjej eller killnamn? :)

Troligen sista gången jag skriver innan jag åker, men ni får har det så bra här hemma i trista Sverige! ^^ :) Så hörs vi!!! :)
PUSSSSS

/ M


Bambi på hal is

Har precis kommit hem från en dag i Sundbyberg!

Vi skulle nämligen curla med kyrkan, så idag vart det uppstigning kl 10.00, rätt skönt ändå, kan inte sova längre än till 10 ändå :)
Väl ute på isen, ja vad ska man säga? Bambi på hal is passar nog in rätt bra på alla. Även fast jag har spelat curling förut, känner man sig lika vinglig och ostabil ändå ^^ Man har ju en halsula och en ohalsula, och jag har en tedens att sätta ner den hala först, som jag rekomenderar att inte göra ^^ :)
Grejen är den att när man ska skjuta iväg stenen så sitter man typ på ett knä, så knät är numera blått och gör ont! :S men det var det värt ^^ :)
Tyvärr förlorade vårt lag men 2-0 men men, kul hade man ^^ :P

Igår gjorde ju jag ett smycke, tyckte faktiskt det blev riktigt fint ^^ Jag har ett smycke i huvudet som jag vill göra, alltså vet hur det ska se ut. Men behöver typ 30 stora öglor till det, och har bara typ 10, för det var det som fanns igår, så ska troligen åka in till stan imorgon och kolla runt lite, sen blir det ikea imorgon också, ska köpa säng och grejs till vovven, gud vi ska verkligen få hund, kan inte fatta riktigt eftersom vi pratat om det i typ ett och ett halvt år kan man inte förstå att det blir av tillslut :) Ska bli grymt kul!! ^^ :)
Nu ska jag göra lite nytta: kanske plugga lite, vem vet :)
Pussss

/ M

Bio, Gallerian och Sickla

Efter en hel dag på stan vart det en tripp till Sickla och nu sitter man här!

Vid halv 1 bar det av mot stan där jag mötte upp Farmor och Jenny sen vart det bio. "En lanthandlare i Provance" visades på bioduken. Den var faktiskt bra, hände inte så mycket som var skönt! Hann också med lite Romplanering: vad vi ska ha med och lie sånt, kommer typ vara 15 grader där nere: gud så skönt!! ^^

Efter bion vart det Sturegallerian som gällde. Efter en god fika i snygg inredning bar det av hemmåt. Var inte hemma så länge, för jag och mammsen tog en dripp till Sickla där det hanns med apodeksbesök, suschibesök (ni som inte ätit suschi i Sickla: gör det!! Godaset suschin har de!) bokhandelsbesök och amusarbesök. Bokrean börjar inatt kl 00.00, då öppnar ackademinbokhandeln, har öppet en och en halv timme och sen öppnar de kl 07.00 igen, och fick veta idag att folk står utanför kl 00.00 och väntar på att det ska öppna, ok det är en stor rea, typ 300 till 80 kr, men ändå: skulle aldrig åka till Sickla 00.00 för en bok! men men: alla är vi olika ^^ :)
Vid Amusarbesöket köpte vi pärlor, ÄNTLIGEN!! ^^ Efter att ha pratat med Emelie fick jag veta att Amusar hade 15% på typ allt för det skulle stänga som är riktigt synd, för de hade riktigt fina saker, men tjejen som jobbade sa att nya ägarna skulle ha kvar rätt mycket av smyckesortimenten, så då blev jag glad ^^ :)
Det blev riktigt fina pärlor, tror det kan bli rätt fina fina smycket också, ska faktiskt börja på ett nu! :)

Om 10 dagar är valpen vår!! :) Jag och Jenny vill att den ska heta Roxy: visst passar det? men Mamma tycker det låter som ett killnamn, men vad tycker ni? Tjej eller kill namn? :)
Pusss

/ M

Nu är det klart, om två veckor!!

Nu är det klart, om två veckor är lilla valpen vår!!!! Gud va jag längtar!

Vi var ju och kollade på Pinscher valpar igår, och gud så söta de var! Pinschern vann kampen över jaktlabbradoren, så om två veckor är pinschern vår! En svart liten tik blir det ^^ :)
Bilen började rulla kl 09.30 och kom tillbaka till parkeringen kl 20.30, haha hela dagen var vi borta, men det var det värt! Vi avslutade bilfärden med varsin galett till middag på fiket vid södergården, rikgtigt gott var det. ^^
Sen vart det soffan som gällde, Wallender stod på tv tablån, den var också rätt bra faktiskt, men saknar alla "Becksöndagar"! ^^ :)
image53
En liten bild på sötnosen! :)

Har egnekligen inte så mycket att skriva, idag ska jag och Jenny på bio med farmor, sen på torsdag bär det av mot Rom!!!! ^^ :)
Orkar inte skriva mer, kanske kommer senare! 
Pusss

/ M

Kväll med bästis och valptittande

Nu sitter jag här hemm och tittar på film.

The pacifirier går just nu på 4:an, haha lite söt är den :)
Speciellt när han gör Peder panda dance, Peder är så grymt söt!!!!! ^^ :)

Igår var jag och Amanda och åt på Jensens beef house det var riktigt gott, sen bar det av hemmåt, hann se slutet på lets dance och sen somnade vi båda i soffan ^^ :)
Idag ringde kl 09.00, då det bar av mot Gävle, vi skulle titta på valpar. Det är nämligen så att vi ska skaffa hund!! WIIIE!! så idag kollade vi på jaktlabrador valpar, såå söta (men man ska inte falla på valparna hörde jag) och jag vill inte ha en jaktlabrador, vet inte riktigt varför, vill hellre ha en pinscher, och det är det vi ska kolla på imorgon, ska bli spännande, en dagsutflykt, 3 timmar kommer bilen att rulla neråt och neråt, sen 3 timmar uppåt också :)

Melodifestivalen idag också, ändå helt ok låtar, men det var inte bra att "upp och hoppa" kom före Patrik och bandet, det gillade jag inte!!! :S vad säger ni? (kommentera) :)

Men ni får ha det så bra! ska sussa nu, kl ringer 07.00 imorgon :P
Juste: jag har fått inkallese till färdighetsproven på Tibble och VRG nu, så VRG ska jag den 7 mars, och Tibble den 13 och 14, ska bli lite kuligt, kanske kan få träffa Josse (som går på VRG) och Marie (som går på Tibble) om jag har tur, det var ett dag sen man såg dom!! (dom har nämligen slutat på teatern de lilla råtorna) :) hihi ^^ :)
Men ha det!
Pussss

/ M

Med bästis <3

Sitter just nu i bästisen rum i danderyd, vi ska snart åka in till stan igen där vi ska äta, och sen hem till mig för att sova! ^^

Idag hade vi NO prov i skolan, det gick bra, tror jag kommer ha de flesta rät ^^
Igår hade vi skidskytte ju, det gic ut på att kasta bollar i en hink, först ståendes, sen bakochfram, sittupp och kasta, och sen armhävningar och kasta. Lagen hade först två bollar, sen tre och sen fyra, det gjorde alltså 3 omgångar, och för varje miss man gjorde, sprang man ett varj. De som missade alla fick springa typ 36 varj :S haha men som tur var, kunde jag inte vara med. Eftersom jag har varit sjuk, och det var mycket spring och då är det ju farligt, så jag var bollkalle :)

Nu ska vi åka, men hör av mig senare! :)
pussss

/ M

En helt vanlig onsdag

Sitter och kollar på Roomservice, de gör om Sanna Kallurs rum, hihi :) (ja vet att hon heter Susanna, men men...)

Idag i skolan pratade jag med Henrik om mitt svenska arbeta, blev godkänd, men skulle tänka på vissa saker när jag jobbar vidare. Bokbussen var också i skolan. Nu tänker ni säkert: BUSBUSS? vad är det? Det är nämligen så att grundaren för kunskappskal gav en typ en bokbuss till sin fru i bröllopspresent! haha, kul och få en bokbuss. Det är som ett litet bibbliotek, fast i en buss, den hade till och med en "myshörna"  haha :)
Lånade iallafall "Guldkompassen" av Philip Pullman, ska läsa den i svenskan under den här terminen. Ska också läsa några Roslund och Hellström böcker, som jag också håller på med nu.

Efter skolan blev det bowling, sen kör, vi lärde oss två nya låtar, sjukt bra låtar!!! Vi ska troligen också ha en välgörenshetskonsert i maj! det ska bli grymt kul! hoppas den blir av, men om vi är tillräckligt angagerade så blir det nog av, så det ska vi vara! ^^ :)

Imorgon har vi idrott, vi skulle bada isvak, men det har de flyttat på, så vi skulle typ ha skisskytte, inomhus :S Ja vi får se hur det blir! :)

Ja nu blir det Greys på 5:an!
Pussissar ha det bra!!!

/ M

Dirty val

Igår satt hela familjen bänkade framför tv:n och tittade på Dirty dancing, så grymt bra film! om ni inte sett den: SE DEN!!!! :)

image51image52
Bilder från filmen, så sött par och så grymma dansare :)

Idag har jag varit hemma, vart sjuk, är snorig och lite krasslig, men har skrivit hela min berättelse på engelska, 3 och en halv A4- sidor lång, och det är väldigt bra för att vara mig ^^

Idag är det också sista dagen för gymnasievalen, de förlängde tills idag eftersom sajten inte funkade förra veckan för visssa, men valen ser iallafall ut såhär:

1. Tibble- musikallinje- Täby
2. Mediagymnasiet- medialinje- Nacka
3. Riddarfjärden- medialinje- Stan (vid muchenbryggeriet)
4. Mediagymnasiet- sam/medialinje- Nacka
5. Riddarfjärden- sam/medialinje- Stan
6. Viktor rydberg- teaterlinje- Jarlaplan
7. Kunskapsgymnasiet- medialinje- Globen

Så, det var alla, får de om jag ångrar mig, om jag vill ha media som första, men det känns rätt bra ändå! ^^ :)
Hur ser era val ut?

Ska göra något nyttigt nu :)
Pussss

/ M

Söndag

Sitter nu och tittar på Greys  reprisen, ska snart, när syrran kommer hem, sätta mig och plugga matte med hennes hjälp ^^ :)

Igår kom Madde hit och sov och tittade på melodifestivalen och åt "trallala chips", sååå goda!!!
Melodigfestivalen är ju ett skämt! Fast de två bidragen som kom till final var duktiga, tyckte tvillingarnas kostymer var riktigt snygga ^^
Det roligaste var ju ändå att Carola bara kom till andra chansen, klarar inte av carola, och man såg värkligen hennes chokade min när hon inte kom till final :) Haha läste också om "ckoken" i tidningarna idag och där säger hon "det kankse är så att folk har tröttnat på mig" har hon rätt? jag har tröttnat, vad säger ni?

Som sagt ringde kl halv 8, gick upp och var i kyrkan vid 9, sen stannade man där tills kl 3, haha lite roligt var det :)

Nu ska jag gå och ta tag i matten.
Bror min kom tyvärr inte vidare till finalen i SM, men nästa år som sagt! ^^ :P
Pusss

/ M

Lördag

Idag ringde kl 08.00, men somnade om och vaknade kl 09.00, men han till kyrkan innan 10 ändå ^^

Har varit på ledarutbildning hela dagen, på förmiddagen  fick vi lära oss och prata om hur man skulle leda lekar, och sen fick vi leda och leka själva, haha ^^ Sen skulle vi planera en gudsjänst, som vi ska ha den 9 mars, då är det en distriktdag, och jag var med i sånggruppen, så ska sjunga en solo på en vers, ska bli lite kul! ^^

Idag ska Madde kankse sova här, så vi ska titta på melodifestivalen ^^ Sen imorgon ska vi till kyrkan igen, haha då ska ålandskonfirmanderna ha träff, så då ringer kl halv 8 :S men men, vad gör man inte :P

Nu ska vi åka och handla, men bara för att det har varit alla hjärtans dag för att det är melodifestivalen ikväll, ska ni få en liten kärleksdikt som Björn Gustavsson skrev till förra melodifestivalen, ni har säkert hört den, men men, det är sååå klockren!! ^^ :P

Vad är kärlek?

när det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka.
när du fnissar som enliten flicka.
när man känner nått man cant deny
when the eagels fly over mountain high.
när all oro är som bortblåst och försvunnen.
när simba återvänder i lejonkungen.
när man bara drar replik för att slippa krångla.
min pappa är rik, vill du hångla?
om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut, då ser man galen ut.
det har egentligen inte här att höra, det är bara ett grej man kan göra.
när jag dansat med elin en sommarnatt lång och vi satt på en parkbänk, jag var kär, hon drack rom.
när elin sa att jag r den vackraste som finns, såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.
våga styr som en kapten, våga fal som ett löv, våga chansa och se hur det går.
vad är fegt? vad är mod? what is love? baby dont hurt me, dont hurt me no more.

/ M

:S

Känner verkligen att en förskylning är på väg. Har varit trött och grejs i typ två veckor, men nu har nysit ungefär 5 gånger på loppet utav 2 minuter, och väldigt många andra gånger ikväll också. Har också ont i huvudet och mår allmänt dåligt! :S

Men men, ska sova nu, ska bara titta klart på numbers! ^^ Sen blir det sängen som väntar, eller den ropar redan på mig.

- Vet du vad prblemet med dig är, du är kär, i kärleken!-
Micke i hundtricket

Haha, alla tycker kankse det inte är så roligt, men jag och amanda skrattar, så meningen är till lilla Amanda såhär dagen efter alla hjärtans dag! ^^ :P

/ M

FREDAG

Idag är det fredag= HELG!!!

Gud va skönt det ska bli med helg!
Idag har jag varit i skolan, och faktiskt fått rätt mycket gjort! Sen åkte jag, Lollo, Emelie, Sofie och Sofia in till stan, Monkeys revaror kostade 20 kr, är inte så stort fan av monkeys kläder, men tänkte att för 20 kr kunde man väl hitta något, men nej, hade fel. Fanns inget som jag gillade, en riktigt snygg väska, men den var ju såklart inte på rea!

Sen åkte jag hem, och sen blev det en impulsklippning. Jag och bror min har myskväll hemma och han skulle klippa sig, så jag bokade in en tid jag med. Blev faktiskt rätt bra. Tunnade ut och klippte upp håret, så nu har alla mina lockar kommit fram igen! ^^ Det är jätte lockigt!!! ^^ :)
Frisören hade aldrig klippt någon med så tjokt hår som jag, haha ^^ :)

Imorgon är det kyrkan, ska på ledarutbildning, så upp tidigt gäller, så ska titta klart på lets dance och american pie som jag zappar mellan, sen ska jag måla klart mina naglar och sen sova ^^ :P

Nu ska jag skryta lite: min bror ska vara med i sommelier SM imorgon och på söndag, haha han tror själv inte han kommer till final, eftersom alla proffs är med iår, men han säger att nästa år ska han stå med pucklan i handen ^^ :D

Nu ska jag gå!
Pussss

/  M

Alla hjärtans dag

Vem kom engekligen på att den 14/2 ska vara alla hjärtans dag, vad är det för på hitt. Jag tycker alla hjärtans dag är jätte mysigt och så, men behöver man en dag för att visa hur mycket man älskar personer, och speciellt när man inte har någon speciell person att fira dagen med.

Och varför heter det alla hjärtans dag? är det hjärtanens dag, eller vadå? haha.. :)

Missförstå mig rätt,  jag tycker dagen är jätte mysig, man får gulliga sms från vänner osv, och jag tycker alla par är så söta som är extra gulliga mot varandra, hihi ^^ :)

Jag har haft en bra dag, medn alla vänner (eller inte alla) i kungsberget, bra skidåkning (ibörjan) och gulligt sällskap, kan berätta mer om dagen senare!

Men nu ska jag städa lite sen umgås med min familj ^^
Ha en super bra dag!!! eller hoppas ni har haft!!!!!
Puussssss på er extra mycket idag!!!! ^^

/ M

Kungsberget

Imorgon blir det kungsberget!! :)

Haha, jag är grymt taggad! eller ja, inte så, men jag försöker inbilla mig det så jag blir det.
Ett sätt till att jag inte är så taggad är att klockan kommer att ringa 05.15 imorgon!!!!! :S
Men men... det är bara gilla läget, sova på bussen och ha en kul dag!! ^^ :P

Nu ska jag ducha, sen ska jag sova!! Ha det bra allesammans!!!!

Hoppas ni får en bra alla hjärtans dag alle sammans!!
Pussss

/ M

PANIK

JAG HAR PANIK!!!!

Gymnasiumvalen ska vara inne på fredag, FREDAG!!! Jag har inte ens valt linje!
Har inte bestämt än om jag ska jag välja media eller musikal, hjälp mig!?

Vill ju helst gå musikal på Tibble som ligger i Täby, men vet inte om det är värt att åka en timme till skolan varje dag, är det det, vad säger ni?
Eller så blir det media, men vilken skola då, Riddarfjärden eller Nacka media gymnasium?

Jag har verkligen ingen aning, men är det så om jag väljer musikal som första val, om jag ändrar mig, kan jag ändra mig då? Jag har inge koll, hjälp mig, snälla!?

Nu ska jag fortsätta av reagera mig på någonting annat :)
Pussss

/ M

Helgen

Hej på er! Dålig upptadering under helgen, men har inte varit hemma.

I fredags var jag och Mamma på middag hos några kompisar, det var trevligt, tittade på Lets Dance och åt "hemlis" som de kallar det (chips) Haha så sött ^^ :)

I lördags ringde klockan 7.00, det var lägerdags! jag är ju assistent till en konfirmationsgrupp, så jag skulle följa med dem på deras läger.
Under lägret fick de går en liten vandring två och två, en med ögonbindel och den andra med bakbudna händer. Haha det var rätt kul att se på när de gjorde lite olika uppgifter! :P
Sen i lördags kväll lekte vi lite som vi assistenter hade ordnat, vi lekte så ska det låta, hade talangjakt och muffinman, my little ponny och funkie chicken! Haha hade väldigt kul! :P

Söndagen var det lite annat kul, gick en liten fotorunda i skogen med nettis och linda, rätt fina bilder som jag kanske delar med mig av senare! :)

Idag var det skola och sen teater. Kände mig så trött och hängig i skolan idag så det är helt sjkukt, Var sjukt omotiverad och hatade typ allt :S Men det gick över lite när jag var på teater, men nu har det kommit tillbaka! UCHS!!!

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, har nationella prov i svenska imorgon igen, muntiliga, tror det kommer gå rätt bra :)
Pussss

/  M

Fynd

Studiedag imorgon!!

Har inget speciellt att skriva om, skulle bara göra er lite avundsjuka med att jag är ledig imorgon ^^

Var i kyrkan, kom nyss hem. Innan kyrkan gjorde jag fynd på ut och pen :)
Jag köpte två halsband från märket frost (lite likt snö) för 100 kr. De kostade 400 kr st, men det var rea så de kostade 50 kr st!!!!! :) Sparade 700 kr!!!! Jag gjorde ett kap!!! ^^ :D

Sen spelade jag, Madde och Jenny Fits i typ en timme, haha jag vann för det mesta ^^ :P

Nu ska jag gå och göra något vettigt! :)
Pussss

/ M


Uppsatts på pappsens fördelsedag

Sitter just nu och tittar på Hur man blir av med en kille på 10 dagar, haha sett den förut, men lika bra varje gång! ^^ Rekomenderas starkt!! :D

Det var en slapp dag i skolan idag, hade nationella prov sen fick man gå hem! Skrev nationella, svenska uppsattsdelen, tror det gick bra, nöjdare än jag var i tisdags :)
Var klar kvart i elva, och blev hämtad av mammsen. Hemma blev det pannkakor, måste bara säga: jag är en grym pannkaksstekare! ^^ :)

Efter pannkakorna lade jag mig på soffan och satte på filmen, men somnade, så har fått spola tillbaka nu, missade de roligste när jag sov.

Ikväll blir det kyrkan som gäller, vi ska ha en spa- kväll! ^^ :)
Måste skryta: Har inte bitit på mina naglarsen måndags! ^^
Jag tog mig i kragen och köpte rött nagellack, och bet inte på hela måndagen och inte efter dess heller, hoppas bara jag kan sluta helt nu! ^^ :P

Nu ska jag gå! Men ska bara säga GRATTIS PAPPA!!!!! Haha, min kära fader fyller år idag! :P Grattis till honom! ^^ :P
Pusss ha det bra!

/ M

Inte vilken tisdag som helst...

... det är ju fettistisdagen! :)

Dagrn började med nationella proven i svenska, läsförståelse, är väldigt missnöjd när jag tänker efter, först var rätt nöjd, men den pratade jag med systern och då kände jag mig helt plötsligt missnöjd! :S
Jag hann svara på alla frågor utom en, som jag var tvungen att stanna mitt i en mening. Men det jag skulle kunna göra bättre vad att hoppas över de lättaset G frågorna och gå på VG och MVG frågorna, det var det syrran sa, för de frågor jag inte svarade på (ok, jag ljög, det var en jag inte svarde på helt och en som jag hann halva med, med den ränknas inte) de var MVG frågor, och vill ju ha MVG, iallafall VG! men men, får göra en grymt bra uppsatts på torsdag! :)

Dagen firades såklart med en semla men kära kompisarna, jag, Sofie, Fiia, Jenny och Jenny gick till Gourmet huset och satt där nån timme, sen fick vi ett litet ryck och gick hem till Svante och Gilli som inte bor så långt borta...Stannade där och pratade tills mamma kom och hämtade mig vid kvart över 6, sen blev det dans för min del. 

Ikväll har jag kollat på Gosspi Girl, såå bra! Sen fick jag värsta frossan, tog ett grymt varm bad (aldrig duchat eller badat så varmt) och kroppen fick typ en chock eller nåt, fröst jätte kallt, sen jätte varmt, så började må jätte illa och lade mig på soffan. Nu mår jag lite bättre, men känner mig fortfarande yr och illamående :S
Nu ska jag sussa så jag kommer upp imorgon!
Pussss på er!

/ M 


Pjamyspjarty och plugg

Nu är jag tillbaka, har inte haft lust eller tid att blogga, men nu är jag tillbaka! (hör skriken av glädje) :D

Helgen har varit riktigt bra. Fått vila ordentligt, haft kul och har också hunnit plugga som jag känner mig väldigt stolt över ^^ Gjort klart steg 29 i svenska- har analyserat två noveller, skrivit min berätterlse på steg 25 i engelska- fast skrivit den på svenska, men ska översätta i veckan :)

I lördags var det pjamys party i kyrkan, med kören, det var riktigt trevligt! :)
Efter en delicat middag som vi tilllagat själva, satt vi och pratade i ungefär en timme, sen tittade vi på film, Step up,
sett den förut, men det är såååå braaaa! Om ni inte sett den, SE DEN!!!!!! :) Efter den filmen kunde ingen sitta still, så upp till kyrksalen, ställde sig på scenen, och några på bänkarna och så släppte vi loss lite uppe i kyrksalen också! :D
Haha, efter det blev det sing star, alltid lika roligt, sen lite charader (mitt lag vann) ^^ :D
Vid halv ett betämde vi oss för att lägga oss, och titta på The holiday, men hade inga batterier i fjärkontrollen, så jag och några till fick springa över till Statiol, men pjamysbjyxor (rödrutiga) och stövlar, haha kände mig lagom snygg! :D
Efter fem minuter på filmen, hörde vi hur dörren öppnades och stängdes, PANIK! (till grejen hör den att kyrkan har haft ett inbrott tidigare, då några killar gömde sig i en städskrubb när det var folk i kyrkan) efter lite letande på underavdelningen, konstaterade vi att det var någon utanför som hade rykt i handtaget, så då blev vi lugnare ^^ :D Ögonen slocknade ganska snabbt in på filmen måste jag säga ^^ :P

Idag började teatern, det var trevligt att träffa alla söta igen! Emelie följde också med idag, och ska troligen börja, så det blir trevligt! :)

Nu ska jag snart lägga mig, haha vill sova mycket har nämligen nationella prov imorgon, läsförståelsen i svenska, är faktiskt inte nervös, men vill vara utvilad! ^^ :P Imorgon är det ju semmeldagen! Så då ska jag och några söta kompisar, man inte träffat på länge åka och äta årets första semla (eller för mig är det det) :P Ska bli trevligt!
Pusss på er!!!!

/ M

Fredag kväll med dans och gåtor

Sitter nu här och tittar på Nubers, ett program jag rekomenderar, går på fredagskvällar, riktigt bra :)

Idag var jag först i skolan, hade förberdelse inför nationella proven i svenska som kommer nästa vecka, är inte ett dugg nervös faktiskt, ser nästan fram emot det ^^ jämtfört med vad jag gjorde inför muntliga i engelska!
Det är läsförståelsen och uppsatsen vi ska ha nästa vecka, så ni får väl besked om hur det går i ett annat inlägg ^^ :)

Srn vart det hem och slappa som det gällde. Bakde en grymt god kladdkaka, testade receptet på min ring för första gången, haha riktigt gott ^^ :P

Sen blev det lite danse, Let'c dance går ju nu, Avesta bo som jag är lite då och då (pappa bor där) hejar jag såklart på Avestas speed way hjälte: Tony Richardsson :)

Sen tittade jag på Charlies änglar, grymt bra film faktiskt, jag brukar inte tycka om sånna där överdrivna filmer, men den här är riktigt bra ^^ :)

image50
En bild på dagens hjältar :) Tänkte bli lite duktigare på att lägga in bilder, blir det inte roliga att läsa då?
Men vi får se hur det kommer att gå :)

Nu ropar sängen att jag ska komma, så sviker Numbers och lyder sängen istället, så den inte blir arg så kanske jag aldrig mera får sova där ^^ :) Haha jag är trött, därför skirver jag lite konstiga saker :)
Pusssss

/ M


RSS 2.0