Inget perfekt lov

Halva lovet har gått, och inget som blivit som planerat.

Det började bra, påskhelgen, riktigt trevligt. Men i söndags natt spydde jag ungefär 7 ggr, USCHH, HEMSKT!! :S
Så i måndags låg jag först i sängen, sen på soffa i 7 timmar, utan att gå upp, eftersom jag hade ju ingen näring kvar efter natten och inte kunde jag äta heller, så benen bärde mig inte långt. Så blev serverad på soffan med allt jag ville hela dagen.
Vissa skulle tycka det är jätte skönt, men jag är inte sån, hatar att inte göra något på en hel dag. Var helt sänkt i båda måndags och tisdags, men i tisdags gick jag ner till kyrkan, vi skulle ha övernattning, men var bara med på kvällen, sen åkte jag hem. Men skönt att göra något ^^

Igår kväll skulle jag och mammsen göra våfflor, med ett våffelgärn som vi lånade av grannen som de inte använt på ungefär 5 år, så det gick inte så bra. Så våfflorna blir det någon annan dag.
Idag skulle jag plugga, men det gick långsamt. Läste lite i svenskan, men kan inte bestämma vilken dikt jag ska analysera, förslag? Sen läste jag lite i no, men det var inte så mycket som fastnade inne i min hjärna.

Kom på att idag är det exakt ett år sen jag badade ute i alby med Charlina, Jenny och Josse ^^ Haha vet inte vad som flög i oss, 26 mars (!!!) Helt sjukt ju, haha, gör inte om det i år i alla fall ^^ :D
Men nu ska jag titta klart på So you think you can dance, och sen blir det Greys.
Pusss!!!

/ M


Sjukstugan

Vaknade imorse av att det kändes som om halsen var 10 ggr större än den brukar och att det gjorde sjukt ont när jag svalde, plus att jag inte kunde andas :S
Så  nu är det sjukstuga är hemma igen...

I fredags var jag ju hos F&F, det var riktigt trevligt. Jag och kusinen gjorde marsipan kycklingar (eller jag gjorde kycklingar och han gjorde maskar) :) Sen när Pappa, Carina och syskonen kommit gick vi en liten promenad, sen lekte jag och Sixten (kusinen) i snön. Han brottade ner mig i snön och hällde snö över mig och lade sig över mig. Så vi låg i snön någon minut innan jag fick tvinga in honom eftersom jag bara hade taights på mig :P
Senare på kvällen vart det lets dance: och Tony kom till final!!!! WIIIEEE!!!! ^^ :P

Igår var vi på 30- års middag. Riktigt trevligt och så sjukt god mat!!!!!!! ^^ :)
Har haft en väldigt, väldigt trevlig helg, men nu blir man ju sjuk. Men tapper som man är så gick man upp och gick till kyrkan imorse, skulle hjälpa till lite, och nu håller jag på att somna. snart bär det av till Mormor på påskmiddag. Får se hur roligt det blir. Känner ju typ ingen smak av maten, känner bara en äcklig förskylningskänsla! :S

Hoppas ni har haft en trevlig påskhelg och får ett trevligt lov!
GLAD PåSK!!!
Pusss

/ M

En lång fredag!

Sitter just nu och tittar på Prinsen av Egypten! ^^ Hihi, tycker faktiskt filmen är jätte bra, och älskar musiken i den!! ^^ Rekomenderas att se!! :)


image60

Nu ska jag snart åka iväg till F&F, där befinner sig även Faster och Kusinen och pappa och syskonen kommer snart! ^^ :P Trevlans trevlans! :P

Ha en bra långfredag alla sammans!!!!
Pusss

/ M

LOV

Igår fyllde Jessica år, 17 närmare bestämt. Har inte träffat tjejen på jätte länge, men saknar henne verkligen. Måste ses snart!!! ^^
Josefine hade namnsdag igår också (ok, det var josefina, men samma sak)
GRATTIS TILL ER BåDA!! ^^

image54 Fin fin bild till Jessica! ^^ :)

Igår hade jag, Lollo och Anna fotostund i Arenan. Jag skulle fota mina smycken, som jag har gjort till min bilduppgift, på Anna. Så med golv"spottarna" uppe och en svart duk, gick det väldigt bra! Vi var jätte duktiga ^^ :P
Här får ni lite smakprov. Lägger upp flera på min bilddagbok- så småning om ^^ :P Klicka på bilderna för att få dem större!!

  
Här är tre av alla bilder vi tog, inte de bästa, men men ^^ Det är de här smyckerna jag har gjort :)

 
Sen flummade vi lite på slutet ^^ :)

Nu orkar jag inte skriva mera! Kan säga att imorgon (LOV) ska jag till F&F på påskmiddag sen på lördag sk a jag på 30- årsfest!! Min bonus bror fyller 30 :D
Vi hörs! ha ett bra lov och glad påsk!!! ^^
Pusss

/ M

Jag vill...

...Fota!!

Imorse när jag vaknade, vaknade jag till samma bild utanför fönstret som de flesta gjorde antar jag: SNÖÖ!!!!
När jag kom till skolan märkte jag att det fanns i alla fall en som var lika glad som jag över snön, Emelie, som började med att lägga lite snö innanför mina stövlar, när jag hade fullt upp med att prata med alla andra! Men hon ska få tillbaka ^^ :)

I alla fall: när jag vaknade och såg vinterlandskapet, med snö på träden och allt som här till, blev jag jätte sugen på att gå ut och fota fin fina bilder på allt, men hann tyvärr inte, och nu när jag kom hem så var ju allt på träden borta :( så jag får väl nöja mig med vårbilderna som antagligen ska bli tagna snart ^^ :)

Idag var ju också hos tandläkaren, som tur var tittade han enbart på mitt bett, inte om jag hade hål eller skrapade tandsten med maskiner som man tror ska attackera en  ^^  Så det var ju bra  ^^ Men usch, när jag satt och väntade hörde jag maskiner och allt, fick typ rysningar i hela kroppen och tårarna började komma. Det helt sjukt, är verkligen RÄDD för tandläkaren :S Men men, det försvinner väl, eller?

Nu ska jag till kyrkan och sen dansa! ^^ :P
Puss ha en bra tisdag!

/ M

Usch!

Jag mår inge bra! vet inte varför! är allmänt deprimerad!

Jag har sjukt mycket att göra i skolan, halva terminen har gått, och det känns som jag inte har gjort någonting. Jag måste verkligen klara mina mål också, annars kommer jag inte in på gymnasiet som jag vill och då blir inget bra!

Jag är så sjukt stressad, och när jag är stressad: det är ju inte så att jag gör massor med saker då, utan jag gör inget! Sitter bara med alla arbeten uppe, men skriver jag något : NEJ!

Jag måste verkligen bättra mig, men har verkligen bestämt att på lovet, då ska jag inte ta ledigt! (kankse lite, men inte mycket) Måste komma ikapp så jag kan leva lite också!
Men just nu känns ingeting bra! men men, vi får se hur det blir med en veckas ledighet (eller plugghet)

Det blir ju inte bättre av att mamma drar med mig till hennes tandläkare imorgon! Han ska tydligen kolla mitt bett, har nämligen underbett och sne käke, och jag HATAR tandläkaren! Gråter varje gång jag ska dit och varje jag är där :/ Så vill verkligen inte dit imorgon!!!! :S :S

Var på teater idag och vi kom in på kex, och då pratade vi om att mariekex med smör och ost, toppat i te var sååå gott!!!! Så när jag kom hem skulle mamma ner till affären så jag tvingade henne att köpa mariekex och ost och nu sitter jag här och smaskar i mig! (MMMMM) :) 

Nu ska jag göra något vettigt, inte sitta här och vara deprimerad!
Pusss

/ M


WIIIEE

Tittar just nu på Greys repris, och såg att kl 18.30 börjar One Three Hill igen ^^ :)

Läste lite om vad avsnittet skulle handla om, säsong 5, alla hade typ gått ut College redan så det handlar om efter college ^^ :) Hihi gud va roligt! :)

Det blev inte så mycket av pluggandet, lite bild fick det bli: men har inte tålarmodet att rita :S :)
Men nu ska jag ta det lite lungt, sen blir det ju OTH, missa inte det kl. 18.30 kanal 5!!!! ^^ :)
Pussss

/ M


Rätt eller fel?

Ja, är det rätt eller fel att Charlotte vann? Vad tycker ni?
Jag tyckte det var riktigt synd att inte Sanna vann: när det var så nära :S
Tycker det är riktigt tråkigt att de "stora" artisterna som redan vunnit och till och med vunnit stora finalen vinner igen: hon kommer aldrig vinna i Bergrad (eller vart det nu är) tror jag :) Vi får väl se :)

Vet inte om ni uppmärksammade det: men Christian Look sa Charlotte Nillson och inte Charlotte Perrelli, haha tyckte det var lite kul :P

Annars tyckte jag att inget bidrag var jätte bra. Lindas låtar låter precis likadant! Christer Sjögren: allvarligt, det är väl ingen dansbands tävling?
Är inte så jätte försjuts (?) i Amy, men hennes låt tyckte jag om, och hon är ju faktiskt duktig måste jag säga :) Och jag älskar Rongedal, haha älskar deras kostymer :) Hihi, och självklart älskade jag Sannas bidrag ^^ :) haha en liten sume av mig ^^ :)
 
Hade en väldigt trevlig kväll, men min hund var på ett riktigt bushumör, haha jätte söt verkligen: men inte när hon biter och drar i håret och kissar inne med mera :) Hihi men men valpar: vad säger man? :P

Nu ska jag laga lite pannkakor, sen blir det lite plugg som gäller :)
Puss

/ M

Ni klarar er utan

Nu har jag dragit mig i kragen: här ska börjas blogga igen :) "JAAAAA" hoppas jag att alla skriker nu :)

Sitter här och lyssnar på när Roxy sover, haha hon snarkar på ett riktigt gulligt sätt ^^

Nu har jag gjort alla intagningsprov som jag behöver göra, gjorde ju dans provet på Tibble i torsdags, det gick rätt bra, men är väldigt kritiskt av mig så är inte så nöjd, men med tanke på att jag aldrig dansat den stilen så gjorde jag nog rätt bra ifrån mig ^^ Vi fick göra lite balletsaker och lite andra (stil vet jag inte) :)
Igår gjorde jag ju också sång och teater provet på Tibble, det gick också rätt så bra. På sång provet skulle jag sjunga en obligatorisk låt- Tomorrow  från Annie- och en valfri låt- Hallelujah- och Tomorrow är för mig JÄTTE svår, när den växlar mellan högt och lågt, så jag tror jag böt tonart litte då och då, men tror det gick bra :)
På teatern skulle jag läsa en text och som motspelare hade jag en musikal elev på skolan, och det är jag faktiskt riktigt nöjd med ^^ :) Om två veckor ungefär skulle jag få resultatet så vi får väl se :)
Fick också träffa Marie som var riktigt trevligt :)

Igår hade vi också brandlarm på skolan: och det brann faktiskt på riktigt, hela plan 1 var fylld med rök, och jag som var uppe på plan 3 kom ut bakvägen så vi fick gå runt hela fotbollsplanen och i en stor vatten/ler pöl: BARFOTA!!!!
Så några idioter hade tänt eld på två handtorkare på två toaletter. Vi stod ute i 40 min (!!!) Det tog en halvtimme- Halvtimme- för brandkåren att komma! (Brandstation ligger ju typ 3 min bort från skolan)
" Det är kunskapsskolan, vi tar en kaffe till" hörde jag någon säga ute i kylan, och det stämde verkligen!
Tillslut kom brandkillarna/tjejerna och kollade luften, om det var farligt att gå in eller ej, och det var det typ inte: men vi fick gå hem ändå, så skoldagen slutade kl 10.45 och då vart det hem och tog en VARM dusch, känslen kom tillbaka ungefär kl 15.00 :S
Polisen kom också och gjorde värsta undersökningen eftersom branden är anmäld som mordbrann!

Efter intagningsprovet igår så åkte jag hem till Amanda, och sen åkte vi hem till mig. En trevlig kväll med bästis vart det och en trevlig morgon/dag med bordsbyggande (HATAR IKEAS MÖBLER) och försök till att fixa en ny bloggdesign- men fattar inte Photoshop!!! :S :)

Ikväll blir det melodifestivalen med familjen Gustavsson :) Nu måste fixas lite med disk och grejs :)
Pusss

/ M

Ledig och dans

Hej på er, vet inte vad som är fel på mig, orkar bara inte blogga mer, har ingen lust. Men ska bättra mig ^^ :)

Idag är jag ledig från skolan, ska på intagningsprov på Tibble (mitt första val) söker ju till musikallinje där så idag blir det dansprov och imorgon sång och teater :) Är  inte så nervös, men vet inte riktigt vad för dans man får dansa, känns lite småjobbigt, men men vi få se :)

Gjorde också mitt första MVG SO prov igår, oj oj oj vad dåligt det gick: var jätte nära på att riva sönder pappret jag skrivit för att det hade ingeting med frågan att göra, men lämnade in den och kommer INTE få MVG!!!! Men måste ha det helt enkelt så det blir kompletera! :)

Förresten: VI har fått hunden nu!!! Lilla Roxy: sååååå söööt!!!! ^^ Så nu måste jag ut och kissa med henne! :)
Pussss

/ M

Inlägg till Josse

Orkar inte berätta om min helg och allt nu, utan detta inlägg är ägnad till Josse!

En tjej som jag träffade på teatern för 4 år sen, exakt :) Har inte träffats på jätte länge, eftersom hon slutade (men vi måste ses snart!!!)
Men idag fyller hon 18= MYNDIG!!!! Tror inte bara det är jag som är avundsjuk, eller? :)

Men skulle bara säga GRATTIS till henne!!!! Såå: GRATTIS!!!! ^^ :)

/ M

Tillbaka

Har inte haft lusten eller orken att skriva, men nu skriver jag igen.
Men har inte lust eller ork att berätta om mitt sporlov, det var bra, punkt slut, kankse berättar mer sen :)

Imorgon tar jag ledigt från skolan, ska på intagningsprov till Viktor Rydberg Jarlaplan inrikning teater och behöver hjälp!!

HUR TAR MAN SIG DIT!!! :) Vart ligger det???!!!  Kommer se ut som en vilsen liten jag vet inte vad :) Hjälp mig :D

Nu ska jag öva lite på min monolog, som jag inte har gjort sen ska jag laga mat och sen bara ta det lungt :)
Pusss

/ M

RSS 2.0