Sista inlägget

Ja, nu skriver jag ett sista inlägg här, men ni kan vara lugna, inte sista inlägget föralltid, utan bara för 2007 :) Haha :P

Nu har jag precis ätit Hummer :) och ska snart äta varmrätten som består av Lax :) Sen ska jag åka till Elin, ska bli trevligt :)

Dom har redan börjar smälla fyrverkerier, som jag HATAR!! Jag är jätte rädd för dom :) Haha lite töntigt men kan inte hjälpa det! :D
  
          En liten fyrvärkeribild dagen till ära :)

                   

                                                 image37

Men jag återkommer om min nyårsafton 2008 :)
Asså, kan fortfarande inte förstå att det blir 2008 om bara ett x antal timmar! :) Men men, bara gilla läget :)
Puss nu ska jag gå!

/ M


Nyår!!!

Idag är det Nyårsafton!!! :)

Och jag har hittat nånting att göra :) Ska åka hem till Elin där många av mina fina kompisar befinner sig :) Ska bli jätte trevligt!! :P

Jenny ska komma hem till mig snart, hon ska kolla om jag har nånting hon kan ha på sig ikväll, och det ska jag väl ordna! :P

2007 då, orkar inte sumera det året, det har varit bra, lite upp och ner som alla andra år, men det har varit bra i sin helhet :)

Nu orkar jag inte skriva mera (a) :) Ska göra iordning mig :)
GOD NYTT åR!!!! :)
Pussissar!!!

/ M

Söndag

Haha, jag hade vart så duktig och skulle ladda upp bilder på alla bilder som jag sett, men glömde bort det sen :P så här kommer dom :) bara för att jag måste visa dom :)

image36

Nu sitter jag här och kollar på Hajar som Hajar igen, fast på svenska den här gången :) Ska snart få gäster hit, ska bli trevligt  :)

Imorgon är det nyår, altså shit va snabbt tiden har gått, kändes som det var nyss man satt och åt Fondu (eller hur det stavas) i Österrike och var på Patchi tills kl 3 :) Var det verkligen ett helt år sen? :O Ja tydligen! :)
Har fortfarande inte några planer inför imorgon, men kanske följer med hem till min "bror" som ska ha lite främmande, men allt stöter på komplaktioner, men vi får se hur det blir. Nu måste jag gå, gästerna kommer  :)
Puss puss!!!

/ M


  

3 filmer och shopping

Ja, idag har man då hunnit med 3 filmer och en liten shoppingtur :)

Dagen började med att man började läsa lite i Harry Potter, Så Spännande!!! :P Sen när man hörde att det var Lotta på bråkmakagatan på tv:n, blev det bort med boken, gick upp ur sängen och satte sig ner i soffan. Sen satt jag där i en timme, helt besatt :P Barndommens favorit och fortfarande står den högt på listan :)

Sen gjorde man sig iordning och åkte med mammsen till Farsta, efter en meningslös rundtur på H&M, köpte nämligen en nyårs topp på H&M för ett tag sen, men ville ha en storlek större så jag skulle åka dit idag och byta, men den var slut, därför var det ett meningslöst försök :) Men tappra som vi var så åkte man till Sickla, fanns inte där heller. Men konstaterade att den var slut överralt, så böt den mot en annan ballongklänning, så nu är min nyårs outfit klar och är välsigt nöjd också! :P
Men nackdelen är att jag inte har nånstans att vara på nyår!!! Många ska till Elin, vet bara inte om jag får plats, det får inte vara för många, som jag förstår. Men vi får se vad som händer :)

Efter shoppingturen med mammsen så åkte vi hem, och väl hemma satte man på tv:n och fann En galen dag i New York med tvillingarna Olsen i huvudrollerna, faktiskt rätt rolig, fast sett den förut :)

Sen åt man en delikat middag och tittade lite på början av  Lilla Jönssonligan på Kollo, och sen början på Hajar som Hajar, sen satte vi på The holiday, som jag troligen ska se klart :) Det är så sjukt bra den filmen! En typisk söndag mys film :P
Så sammanlagt blev det 5 filmer, men bara 3 hela :) Nu ska jag konsetrera mig lite :)
Pussisar så hörs vi! :)

/ M


Utan rubrik

Jag har tråkigt! Är rastlös. Har varit inne Hela dan (eller åkte med mamma till Alleplan för att handla Suchi) Med om det är nån liten individ där ute som vill tillbringa sin fredagkväll med mjoa så hör gärna av er! (a) :)

Sitter just nu och tittar på sommarens Rhapsody in rock rätt bra faktiskt :)

Orkar inte skriva mera, ska leta rätt på någon som har lika tråkigt som jag :P
Puss

/ M


LOV

Sitter nu hemma, helt slut efter en fullspekad jul!

Hoppas alla ni hade en bra julafton, det hade iallafal jag! :)
Julaftonen började med att man kl 08.00, blev väkt av Pappsen och Ella ("brors"dottern) som sa att tomten hade kommit med paket under natten. Ivrig som man är så öppnade man paket och fann mössor och vantar från märket som pappa jobbar på, så tomten köper kläder från pappas jobb, sammanträffande, eller? :)

Sen åt man en delikat frukost och efter det vid 11.00 bar det av till skogen med kors, glögg och julmust. När man väl kom dit hade Pappa och Magnus tänt en liten brasa och börjat värma glöggen. Var i skogen i ungefär en timme och grilla korv och hade det allmänt trevligt.
Sen när man väl var hemma sattes bastun på så sen blev det bastubad som gällde. Gjorde sig lite julfin innan man satte sig och tittade på Kalle! Har ju firat jul i Österrike i två år i rad nu, så man har faktiskt saknat Kalle lite :) Sen efter Kalle kom Tomten! (Dennis) och delade ut alla julklapparna. Fick jätte mycket fint, det mesta var "bra och ha grejer" som man inte köper själv, så det är bra att pappa har börjat att sälja kläder så man får sånt ibland! :P

Sen efter en god och lång middag hände det inte så mycket mer förutom sängen! :P

Mellandagarna har vi mest tillbringat framför tv:n och kollat på filmerna som vi fått i julklapp (Moulin Rouge, Hey Babberiba sesång 4, alla Shrek filmer och Kingdom of heven) :) så har bara tagit det lungt på mellandagarna och gått i skogen och spelat UNO mellan filmerna :)

I går åt man lunch på Vega med Fredrik och Jenny, Vega finns faktiskt i lilla Avesta också, det trodde ni inte va? :) Sen kom mamma och Peter och hämtade mig och systern och så började vi åka hemot :)

Dagen idag har gått åt att städa rummet och läst Harry Potter :) Rummet har blivit riktigt fin tnu efter alla saker jag fick i julklapp :) så nu fattas bara bruna hyllor och en brun vägg så är rummet färdigt, bilder kanske kommer senare :)

Haha, under 4 dagar tog jag och systern 360 bilder med vår nya kamera! :P
Nu ska jag sätta mig och kolla på andra avenyn avsnitt :)
Pussisar

/ M

Julhelg

Sitter just nu uppe i Avesta, med brorsdottern i knät :)

Den här helgen har det varit fullt upp! :)
I fredags hade vi lilla julafton hos farmor och farfar, det var trevligt! :)  Sen i lördags åkte vi först hem till Peter och firade lite, sen hem till mormor, där fick man bla en ny sänglampa, trevligt :P
Sen på kvällen så öppnade vi julklappar hemma med mammsen, fick lite saker till rummet och en söt kofta och det bästa av allt...

EN SYSTEMKAMERA!!!! OCH EN APPLE DATOR!!!!!

Fatta va glada jag och systern blev, dom två var en familjepresent, så hela dan har gått åt med att fota och lära sig kameran, nu är 2008 förgyllat kan man säga :)
Sen så hade mammsen lämnat in tre bilder som jag har fotat till nån som trycker upp dom på en duk, så det fick jag också som jag kan ha i mitt rum :)

Imorse oackade vi ihop vårt pickelepack och tog bilen upp med mamma och peter till Avesta, mammasen och Peter släppte av mig och systern i Avesta (där pappsen bor) sen fortsatte dom upp mot Idre :)

Väl här åkte vi ner på stan, eller stan och stan, dom kallar det det, men det är väl inte större än Tyresö centrum :) iallafall åkte vi ner dit för att byta min klänning på hm, men den fanns inte, så jag köpte en jätte söt kjol istället, grå "vinterskjol" med volanger :)

Nu ska jag göra mig iordning, ska ha avsmackningsmiddag och sen imorgon (DOPPAREDAN) ska vi ha det riktiga julbordet :) Imorgon blir det också en tripp till skogen med hundarna, med korv och glögg i högsta hugg coh sen (hoppas jag) Kalle Anka!!!! :D
Pussissar

/ M

Jullov!

Äntligen jullov! HT 07, aldrig mer! känns så otroligt skönt att vara borta från skolan nu i några veckor och bara ta det lungt (fast måste tyvärr bli lite plugg också) :)

Idag var det jul avsluting som sagt och självklart LOLLOS födelsedag! (GRATTS) <3 :)
Efter betygsutdelningen, rätt nöjd med mina betyg faktiskt, så åkte jag och Sofie hem till henneoch hämta en liten sak och sen till Tyresö C och köpte Mattes (sofies lilla pojkvän) :) present (så fint) :) Sen bar det av mot Vega vid kl 14.00 hem till Fiia där Jenny, Jenny, Fiia och Jessica befann sig. Vi åt jul gröt ocg drack julmust! :) Jätte trevligt och träffa alla igen! Vi satt och pratade, sjöng lite Singstar och fikade lite mera :) Jag och Sofie tog halv 8 bussen till Handens närsjukhus där mamma kom och hämta mig och Sofie fortsatte hemmåt :) Trevlig dag var det!

I Tisdags var vi ju på julmarknad med klassen, faktiskt väldigt trevligt! :) Vi skulle gå av vid t- centralen och gå upp mot kungsträdgården och sen mot gamla stan. Vi som inte ville gå ute vägen gick igenom NK och stannade sen vid NK:s julskytning. ÄLSKAR NK:s julskyltning, inte en riktig jul utan NK:s julskyltning :)
Väl vid kungsträdgården stannade vi och åkte skridskor! :) Hyrde för 20 kr, så jag, Jenny och Sofie plus några av lärarna lekte prinssesor på isen en liten stund, jätte mysigt :)
Sen bar det av mot gamla stan och som jag sa i inlägget innan skulle jag ta med mina kompisar till Chokladkoppen, så jag, Jenny och Sofie satt där i typ en halvtimme, med lärarna vid bordet bredvid och hade allmänt mys :) Sen skulle man möta bästisen i stan, men fick inte för mammsen för jag var fortfarande var sjuk, så det var jätte tråkigt, ville vekligen träffa henn, var länge sen nu! <3

Måste bara berätta om min kväll igår, hade en pysselkväll. Med julmusik på högsta volum bakade jag julgodis, gjorde julkort och små askar som jag sen gav till alla kompisar idag som en litet julklapp! :) Tyckte jag var jättte duktig! :P

Nu orkar jag inte skriva mera, tror jag ska sätta mig framför tv:n med min stickning! :P
Puss på er! och ha ett riktigt bra  jullov!!!

/ M

Julmarknad

Sitter här, precis vaknat och ska strax gå och göra mig själv lite frukost, men först tänkte jag glädja erdag genom att skriva ett litet inlägg :)

Jag är fortfarande inte riktigt frisk, näsan är fortfarande täppt, men halsen är lite bättre. Jag orkade inte gå upp och gå på friendavslutningen men ska ändå gå till skolan idag, börjar halv 12, då jag ska vara på gullmars för att gå på julmarknad med min lilla klass :) det vill man ju inte missa. Vi vara i gamla stan till ungefär 14.00 och jag ska verkligen ta med mina kompisar till Chokladkoppen så otroligt gott fik som ligger på stortorget! :)

image32


Om ni har missat det så snöar det!!! :) det ligger ett litet vitt täcke på marken, och det är bra, speciellt nu när man ska på julmarknad, kankse kan fålite julkänla i kroppen ändå! :)

Nu måste jag göra lite frukost till mig själv, måste åka snart :)
Pussss

/ M


Coca cola



Älskar Coca colas julreklamer, det här är förra årets reklam. Ingen riktig julreklam utan Coca colas reklamer! :)

/ M

Sängen är borta!

Hej på er alla läsare! (som inte är så många) :)

Igår försvann min loftsäng, bara sådär, ett knäpp med fingrarna så var den borta, så skönt. Nu står istället två 90 sängar på varandra, rummet blev så mycket större, är lika chokad varje gång jag går in i mitt rum, tror det kommer bli jätte bra när det är klart :) Det är bara det, att min loftsäng var en 140 säng och nu har jag en 90 säng, eller två som står på varandra, men grejen är den att jag ska göra det till en dubbelsäng när jag har kompisar hemma och så, för om jag gör det till en dubbelsäng varje kväll, så får jag lika litet rum som jag hade innan, och det är ju det jag inte vill ha! :D men men.. det blir nog bra! :)

Är hemma från skolan idag, hann ju inte vila så mycket i helgen precis, så det blir hemma en dag till, kankse orkar gå imorgon. Imorgon är vi lediga halva dagen, eller typ hemstudiedag och sen kl 11.30 ska vi vara på gullmarsplan för att gå på julmarknad, men om jag går imorgon, måste jag troligen vara i skolan halv 9 ändå för att det är friendsavslutning, men vi får se hur jag gör :)

Nu ska jag gå och fixa mig själv lite lunch, kankse hör av mig senare ikväll! :) (jippie ni längtar va!) :)
Puss

/ M

Tredje ljuset tänt

Snart dags att tända tredje ljuset!

Nu börjar Shall we dance på kanal 4, så nån gång under den filmen blir det fram med glöggen, pepparkakorna och ädelosten och tända det tjedje ljuset som står på tur i vår vackra ljustake :)

Jag fattar inte att det redan är tredje advent, det var ju nyss första advent! Men man får väl bara gilla läget att tiden går fort och njuta av stunden, eller? Men jag vill ha SNÖ! den måste komma snart, men dom säger att det inte ska komma nåt på julafton i Stockholm, men i dalarna skulle det kanske komma, Och det är ju där jag ska spendera min jul så det är bara att hoppas!!! :)
Nu ska titta på filmen!
Puss

/ M

Haha

- Jag åt inte upp maten en gång, men fick ändå julklappar, hur förklarar du det?

Björn Gustavsson

Haha :)

/ M

Yees!



Yeees! Nu blir det Parlamentet med Björn Gustavsson!! :P

/ M

Shrek 2

Sitter just nu och tittar på Shrek 2, bra film, men 1 är ju så mycket bättre, men så brukar det ju vara :)


image30 image31

Och jag är nog inte ensam om att tycka att den här lilla Mästerkatten är så söt!!! Eller vad säger ni?

/ M

Fullsmekad helg

Nu ligger jag i soffan, med DH reprisen på och med tekoppen i handen!

Är fortfarande väldigt sjuk, känner mig helt däckad, men vi får se hur det går, vet inte om jag orkar att gå till skolan imorgon, men som sagt, vi får se! :)

Helgen har varit fullsmokad för min del! Igår var jag tvungen att gå på ledarutbildningen som började kl 10 till 15. Kändes ingen bra när halsen var 10 ggr större än den brukar, men med halstabletterna och nässprayen i högsta hugg, åkte man till kyrkan och pratade om den kära bibeln! :)
Efter kyrkan var det dags för hundmässan, den klarade man av på 45 minuter, fick lite insperation om vad för hund man vill ha, men jag vill fortfarande ha en mops, men nej, det vill inte mamma :/ så nu står svenk lapphund högst på listan :)
Skulle egenkligen åka till stan och julshoppa med syskonen, länge sen det bara var vi tre, men hade fullt upp av annat, så hann tyvärr inte det. Så för min del blir det ingen julhandel, dom handlade allt igår, tror jag :)
På kvällen sen var det dags var Luciatåg på solsäter, så med min ömma näsa (efter alla gånger man snutit sig) och min onda hals var det bara att harkla sig och sjunga så bra som möjligt, och som tur var så gick det rätt bra! :)

Idag då, kunde man ju hoppas att man fick sova ut, efter en fullsmekad lördag, men nej, det var bara att vakna till klockan, som ringde kl 08.30, göra sig iordning och åka in till stan, fortfarande med halstabletter och nässpray i högsta hugg, för att spela upp julspelet med teatern, det gick väl bra, bara att man tvungen att skrika för att höras pga av min täppta näsa och att rösten snart har försvunnit.

Efter julspelet blev man hämtad och så bar det av mot årsta teatern, för att titta på syrrans julshow med hennes dans. Det var faktiskt bra, mycket bättre än vad jag trodde, har aldrig sett julshowen förut, eftersom alla grupper inte får vara med, men nu har syrran flyttats upp så nu får hon också vara med :P roligt att se småbarnen som är förvirrande, dom är jätte söta :) och dom lite äldre som inte är så stora men ändå skitduktiga :)
Nu sitter man här, håller på att göra om mitt rum, eller jag och jag, mamma, mormor, och lasse, dom har åkt iväg och lämnat min soffa till brorn min, och sen ska dom komma tillbaka och montera ner min loftsäng, så nu ska jag fixa om mitt rum, ska bli kul, men tror inte det kommer att bli färdigt på rätt långt tid :) men vi får se :P

Nu ska jag gå, orkar inte skriva mera, kankse återkommer senare! :)
Pussisar

/ M

Lista

Lista, snodde av Sofia (esofia.blogg.se) :)

1) rökt/ röker ciggaretter [ ]
2) dricker/ druckit alkohol [x]
3) sovit i samma säng som någon med samma kön [x]
4) sovit i samma säng som någon med motsatt kön [x]
5) Strulat offentligt [ ]
6) Varit kär i nån av samma kön [ ]
7) haft sex med flera stycken samtidigt [ ]
8) kollat på porr [ ]
9) köpt porr [ ]
10) tagit droger [ ]
TOTAL: 3

11) umgåtts med mördare [ ]
12) gett någon sömnmedicin [ ]
13) ljugit för dina föräldrar [x]
14) ljugit för en vän [x]
15) smugit ut ur ditt hem [ ]
16) gjort något farligt [ ] (inte farligt, farligt precis)
17) skärt dig själv [ ]
18) gjort någon illa [x]
19) önskat att någon ska dö [x]
20) sett någon dö [ ]
TOTAL: 4

21) haft utegångsförbud [ ]
22) stannat ute hela natten [ ]
23) ätit ett helt paket glass för dig själv [ ]
24) varit hos en psykolog [x]
25) varit hos en drogrehabilitering [ ]
26) rakat av ditt hår [ ]
27) gjort sönder någons biljett [ ]
28) varit med på göra sönder något [ ]
29) varit på en fest [x]
30) vart på en bar [x]
TOTAL: 3

31) vart på en vild fest [x]
32) sett the Mardi Gras [ ]
34) vart i afrika [ ]
35) sniffat något [ ]
36) bär/burit svart nagellack [ ]
37) bär armband [x]
38) bär t-shirtar med tryck [x]
39) lyssnar på rapp [ ]
40) äger en kr cd [ ]
TOTAL: 3

41) vart goth [ ]
42) klätt dig horigt [ ]
43) vart punkare [ ]
44) vart alternativ [ ]
45) stulit något [ ]
46) vart så full att du inte kommer ihåg något [ ]
47) svimmat [x]
48) vart full och trillat omkull [ ]
49) vart förälskad i en granne [ ]
50) haft någon snokande i ditt rum [x]
TOTAL: 2

51) snokat i föräldrarnas rum [x]
52) haft sex med någon av samma kön [ ]
53) vart på en konsert [x]
54) förstört något på en konsert [ ]
55) blivit kallad slampa [ ]
56) kallat någon för slampa [ ]
57) installerat högtalare i din bil [ ]
58) gjort sönder en spegel [x]
59) vart i samma rum som någon som har sex [ ]
60) använt någon annans tandborste [x]
TOTAL: 4



61) consider ludacris är din favoritrappare [ ]
62) sett en olagligt nerladdat film [x]
63) laddat ner filmer olagligt [ ] (kan inte sånt) :)
64) skolkat [ ]
65) ätit diskmedel [ ]
66) gått på intervju [x]
67) mobbat någon [ ]
68) gått ifrån en resturang utan att betala [ ]
69) tänt eld på något [ ] (jag antar att dom inte menar en brasa, och då är det nej) :)
70) ljugit om din ålder [ ]
TOTAL: 2


71) ägt en liten lägenhet [ ]
72) snott din kompis pojkvän [ ]
73) velat ha kompisens pojkvän [x]
74) vart i bråk med polisen [ ]
75) pratat med en främling [x]
76) kramat en främling [ ]
77) kysst en främling [ ]
78) liftat med en främling [ ]
79) blivit sexuellt utnyttjad [ ]
80) utnyttjat någon sexuellt [ ]
TOTAL: 2

81) träffat någon du träffat på nätet [ ]
82) vart inne på datorn i 12 timmar i sträck [ ]
83) pratat i telefon i mer än 5 timmar i sträck [ ]
84) kollat på tv 12 timmar i sträck [ ]
85) vart vid en eld [ ]
86) blivit kallad dålig förebild [ ]
87) vart förbannad [x]
88) gjort ett elakt spratt på någon [x]
89) dansat på en fest [x]
90) fuskat på ett prov [x]
TOTAL: 4


91) fuskat på en läxa [x]
92) gett bort något du gjort själv [x]
93) blivit puttad i en pool [x]
94) lekt i en pool [x]
95) kollat på mtv 5 timmar i sträck [ ]
96) vart förälskad i någon som är 10 år äldre än du själv [ ]
97) vart förälskad i någon som är yngre än du [ ]
98) använder eyeliner [ ]
99) använder foundation [x]
100) skrattat åt någon som blev sårad [x]
TOTAL: 6

TOTAL: 33


10-20= goodie good
21-30= a little rebelious
31-40= getting hot baby
41-50= rebel
51-60= total bad girl/boy
61-70= bitch/asshole
71-80= cant believe you made it this far
81-90= fucking bad ass
91-100= see you in hell

Sötaste!


                                Sötaste paret den här julen!?

                                                     image29


/ M

Leagally Blond

Ikväll sitter jag bänkad framför tv:n kl 20.00, för då visar kanal 4 Leaggaly Blond!

image28

Den filmen är sååå bra, eller vad tycker ni?

Haha

Sök på Google följande (jag valde en bild på första sidan)

1. Ditt namn
2. Ditt efternamn
3. Din gata
4. Kommunen du bor i
5. Namnet på den person du pratade med sist
6. Din ålder
7. Sista du åt idag
8. Färgen på tröjan du har på dig nu

image20 image21  image22  
                                                                                              Det här är ritningen på
                                                                                              sådana hus som jag
                                                                                              bor i :)



image23image24  image25  image26   image27

Lika?


Haha, ni som säger att Erik och Mattias inte är lika, titta in den här bilden :)



image7


Läste på msn.se att Erik, Mattias och Danny (han klippte jag ut ur bilden, för att ni skulle få se likheten) men iallafall, dom tre ska starta ett pojkband, EMD, ska det heta :) Haha, tyckte det var lite komiskt! :)

/ M


Sjuk, nu igen

Sitter här, med honungsvatten och tv på :)

Idag orkade jag inte att gå till skolan, kände att jag inte hade nånting att göra där och så kände jag mig inte riktigt pigg, känns som om halsen är större än den ska :/

Sitter just nu och tittar på Skilda världar, kommer verkligen ihåg när jag var liten, varje tisdag kväll eller vilken dag det nu var satt man bänkad framför tv:n och tittade på Skilda världar" :)

Nej, nu ska jag gå, kanske hör av mig senare! :)
Pussisar

/ M

Hemma igen

Nu har man kommit hem från luciatåget i simhallen!

Det var jätte fint, och som sagt, Lollo var ju Lucia och hon var Jätte duktig, och jätte fin!! Det  var du verkligen gummsan! :) Sen efter Lussetåget åkte man hem, med faktiskt lite julkänsla med sig, så sitter här nu, ska snart sätta på glöggen och ta fram pepparkakorna och lussekatterna, ska bli mys pys! :P

Efter skolan idag åkte jag och Sofie till Trollbäcken, beställde en lingonkrans tills på lördag, då det blir Luciatåg på solsäter! så det känns bra att ha det gjort, har tänkt på det hela veckan :)

Nu ska jag läsa lite i min älskade HP bok, sen blir det glögg som sagt! :P

Ha en bra Lucia alla sammans!
Puss

/ M

LUCIA!

ÄLSKAR den 13/12, det är ju Lucia! :) Jag älskar allt med julen (som nin kankse märkt) :)

Som sagt, idag är det Lucia! Mysig dag! Dagen började med att man gick upp och kollade på Luciatåg på tv, åt nybakde lussebullar med mamma och systern (tradition i vår familj) :)
Sen bar det till skolan, och för att få en liten Luciaoutfit så hade man flätor med rött band knutna ner till :)

Lunchen bestod av rosgryngröt i all ära, inte så gott, men det fanns mjuktbröd, jukskinka och senap, mums mums!!!! :) Lärarna kom och Lussa för oss, dom var väldigt vakra! :)
Sen bar det av mot idrotten, hade Julkul i skrubba hallen, var rätt kul faktiskt! :P
Ikväll ska man troligen gå och titta på luciatåg i simhallen, Lollo ska vara lucia <3 :)

Igår var en väldigt bra dag! Det var ju redovisningsdag, så redovisa tre steg: Tyska steg 25 som jag fick VG på, Matte steg 26 VG, och så Svenska steg 25 MVG :D  så ja, det förgyllde min dag kan man säga, blev också uppflyttat från steg 20 till 25 i engelska, känns jätteskönt! :P så kommer få alla dom slutbetygen nästa termin som jag vill ha :P Idag fick jag också VG i SO :D

Nu ska jag gå, det är ju OC på tv :D
Puss

/ M

Tisdag

Idag var det dags för tisdag igen, och det skulle betyda dans i vanliga fall. Men dansen har slutat nu, så det vart Simning med Sofie istället :P

Idag har jag varit i skolan, började på steg 26 och 27 i svenska, kan bli klar den här veckan tror jag :P Fick svar från Henrik idag om min berättelse, han tyckte den bra med språket och bla bla bla :) Det som kunde ha förbättras var reserchen om en rättegång. jag har ju tagit faktan jag vet från filmer och tv-serier fråm amerika, och det är ju inte samma som en rättegång i Sverige, men ska redovia imorgon och får de hur det går :)

Efter skolan åkte jag och Sofie till simmhallen, kompleterade simningen och bestämmde oss för att börja simma en gång i veckan :P
Nu sitter jag här, måste plugga Matte som ska redovisas imorgon också :) men först ska jag titta på vänner och DH (sesongsavslutning) :(   
Ska gå nu,
Puss ha det bra alla trogna läsare!!!!

/ M

Julkalendern

Nu sitter jag här framför datorn, påklädd och väntar på att mammsen ska säga  "kom  nu, nu åker vi" :)

Jag tittar på julkalendern, jag förstår inte, så bra är den inte, fast tjejen är grymt söt :) fast den är bättre än förra året och året innan det :) Men om vi säger tex Mysteriet på greveholm och Pelle svanslös, det är två julkalendrar som har varit jättebra!!! och jag tycker inte dom var bra för att jag var liten, jag skulle tycka dom var bra nu! :) Så vart tappade dom den där braiga röda tråden nånstans. Kan dom inte sända Pelle svanslös eller Mysteriet på greveholm igen? Varför måste dom spela in en ny varje år? :)

Nu ska jag packa simmkläder, ska simma med Sofie efter skolan! :)
Puss!

/ M

Namnsdag

Idag har jag namnsdag! :) GRATTIS TILL MIG!! :)


Orkar inte skriva massa om vad gjort idag, säger bara god natt! :) Skriver igen imorgon! :)
Pussisar!!!!

/ M


Andra advent

Jag älskar advent! älskar kvällarna när man sitter och dricker glögg med russin och mandlar i och tänder ljusen, en efter en!

Idag var det en sån dag, som man får tända andra ljuset av fyra, med Love Actually på, på kanal 5 och glöggen i handen har jag och min familj mysat under kvällen, fast i varje paus har jag varit tvungen att gå till datororn och plugga i 5 min :)

Idag hade jag först dansavslutning och sen kör avslutning :) Båda gick bra och det var trevligt med julfest i kyrkan :) fick verkligen fram den där julstämningen man vill ha nu :)

Nu ska jag faktiskt gå och sova, är skit trött efter helgen :) Jag behövde verkligen plugga i helgen, men blev inte så jätte mycket gjort, skickade in svenskan och skrev tyskan på datorn, men blev bara typ en halv a 4 sida och vet inte om det räcker, men men :)
Puss och godnattfnatt!

/ M

Upptadering

Ja nu sitter man här, efter en lördag kväll hemma, med jul sånger på högsta volym och med John Blund som kommer och hälsar på snart :P

Ja, vad har gjort på sistonde då, de var ju ändå rätt länge sen man skrev här, ni måste ju upptaderas :)

I torsdags var jag i skolan som vanligt, på idrotten stod Spinning på spel. Det var faktiskt skit kul, men jag Sofie hade inga skor, så det gjorde jäkligt ont när man stod upp :/ men men, det var kul iallafall :) Sen tillbringade man kvällen hos farmor och farfar där kusinen fanns, kom precis lagom till bollipompa, så det blev tv tittande och pepparkakor med kusinen :) Mys Pys :P

Fredagen, mammsen födelsedag :) så dagen började med skönsång av mig och jenny med frukost till mamma. I skolan skrev man klart berättelsen på steg 25, den blev faktiskt skit bra, tycker jag :P blev rätt stolt över mig själv ^^ :P

Efter skolan åkte man till bästisens mammas jobb med systern, vi skulle hämta presenten som vi köpt till mammsen och fastnade där vid pysselbordet. Pysslade med bästisen och systern, ÄLSKAR att pyssla!! Jag och systerystern min betsämde oss för att ta med mammsen till Panduro Hobby och köpa MASSOR med pysselsaker :D presenten var iallafall ett halsband där det stod "mamma till mirakel" på :P glad blev hon :)
Sen bar det mot Sollentuna, till mammas kille :) Tittade på idol finalen, vad tyckte ni, vann rätt person? (kommentera) :) Personligen spelade det inte så stor roll, båda var bra, fast Marie är en bättre sångerska och Amanda är en bättre artist, så det var svårt, men jäkligt jämt var det iallafall  51% eller nåt! :P

Idag så skulle jag åka hem till bästisen, men var tvungen att plugga, sen på kvällen kom Peter hit (mammas kille) Med hans döttrat och hans son, tittade på "lilla mellodifestivalen" eller "junior eurovision song contest" som den kallas :) Sverige kom då 8, det var väl bra? :P

Nu ska man snart gå och lägga sig, imorgon ska jag nog till Farmor och Farfar en snabbis, sen dans avslutning, och sen kör avslutning :) sen blir det PLUGG!!!! :P
Nu ska jag sjunga med lite till dom härliga julsångerna som spelas på datorn sen bar det av mot sängen, till Harry Potter boken som är så grymt bra! :D
Puss

/ M

Jag stickar

Jag stickar! :)

Haha nu sitter jag här och stickar på min halsduk! :) den blir nog rätt bra, bästisen hjälpte mig med början :) tror faktiskt dn kan bli väldigt fin :P

Idag har jag pluggat kurs, skulle lämna in EU 4, hade inte ens börjat i morse, så skickad in den nyss :) Hann med en stund i cafeterian också med lite vänner, mys pys :)

Jag har faktiskt inget att skriva idag, vet inte ens varför kag började skriva ett så dåligt inlägg :P Men nu ska jag snart åka till kören, kanske skriver ett roligare inlägg senare :)

Rösta på Julia i fridas attitydsmodel! :) (Josefin, om du läser det här, visst är jag duktig som gör lite reklam) :D
Puss

/ M

Tisdag

Snart DH! :) WOOHOO :D

Idag är det tisdag igen, det var det nyss, eller? :)
Idag fick jag palla mig upp halv 7och vara på gullmarsplan kl 8, skull till Kulturama gymnasie med astrid (musiklärarn i skolan) och 4 andra tjejer, det var helt ok :P Fick vara med på en övning som 2:ornas musikal hade, dom var skit duktiga, sjöng lejonkungen :D

Sen efter skolan åkte man hem till farmor och farfar där kusinen är och hälsar på den här veckan, Sixten :P Vi bakade pepparkakor och hade allmänt mys! :P ska försöka träffa honom lite mera den här veckan :D

Nu är det DH, förlåt föe ett tråkigt inlägg :D
Puss

/ M

Julen närmar sig!

Ja, julen närmar sig med stormsteg!

Tiden
går så fort, det var just den första skoldagen efter sommarlovet och första lektionen på dansen, teatern och kören. Nu helt plötsligt var det första advent igår och i helgen och nästa helg är det uppvisning och avslutning på samtliga fritidsaktiveteter.

I lördags hade jag ju coktailmiddag, det var väldigt trevligt tycker jag. Vissa tyckte det blev lite trågigare mot kvällen och det var synd, men de gjorde ju inte det bästa av situationen så att säga. Men jag och "super 91:orna (som jessica så fint kallade henne, Jenny och Emelie) vi hade trevligt och pratade om lite olika saker, bl.a julkalandern :P Vilken som har varit bäst och vilken man minns osv :P Så jag hade trevligt iallafall :P

Igår vaknade jag med bästisen bredvid mig och vi gick upp och blev lite hyperaktiva för att det var första advent :) Vi bestämde oss för att börja julpynta, eller advetspynta, men hennes pappa kom och hämtade henne efter en god pannkaksfrukost, dock följde jag med henne hem. Och ja väl hemma hos bästisen fick man börja städa hennes rum, det såg förjävligt ut om jag får vara ärligt :) När det var gjort drack vi lite glögg och åt pepparkakor med ädelost :)
Sen skulle man på födelsedagsmiddag, hos Sandra, det var väldigt trevligt :) Väl hemma fick man börja arbeta med bilden, som man inte hade börjat på och som skulle vara klar idag (helst i fredags men var ju sjuk) :) så jag satt i två timmar och gjorde hela bild uppgiften på MVG (försökte iallafall) och tyckte själv att jag blev nöjd med resultatet : ) efter plugget var det dags att börjs julpynta lite och dricka glögg och tända första ljuset med familjen :)

Idag har inte hänt något speciellt, var på teater, idag slapp vi julspelet :P Vi övade bara Shekspear :) Sen bar det av på luciaövning på Solsäter :) Nu sitter man här och ska snart gå och sussa! MYS!! :)

Ja, nu har det ju vart första advent och man har tänt första ljuset, men har man fått nån julkänsla, nja, lite tveksam :/ Det är väl det där vita på marken som fattas tror jag, men när kommer det då? Det var ju här nyss, men det försvann lika fort som det kom så att säga.. och det var ju väldigt synd. Igår fick jag ändå lite julkänsla, när man kom hem och pynta och drack glögg med familjen vid halv 12 på kvällen :) Det var MYS!, men den känslan försvann snabbt när man vaknade av regnet som droppade ner mot fönstret. Men man få väl vänta och hoppas på det bästa! Eller var tycker ni? Tycker ni man behöver snön för att få den riktiga julkänslan?
Nu ska jag sussa
Puss

/ M

Alla vännerna har gått hem

Nu är snart den här lördagen slut också :)

Idag har man hunnit med rätt mycket, dagen började med att man tittade på en jätte söt film på 5:an, sen åkte man och handlade med mammsen inför kvällen :)

Efter att städat lite och "kastat" ut syrran min hemifrån kom några av mina kära gäster :D Sen var det Coktail middaf som gällde! :) det var väldigt trevligt, eller vad tycker ni tjejer? :)  Det blev italiensk buffe och marängtårta som stod på menyn :) Tyckte personligen att det blev väldigt gott ^^ :P

Nu sitter man här, "alla vännerna har gått hem" (grymt fin låt av P. Gessle) :) och tittar på film med bästisen :)

Orkar inte skriva mera, men återkommer imorgon med fina bilder (om jag hittar sladden som man ska ha för att ladda över från kameran) :)
Puss och godnatt fnatt på er! :)

/ M

RSS 2.0