Veckan i allmänt

Hej på er allaaaa läsare! :)

Måste bara säga att höstlov är så grymt härligt!!! det måste ni ju hålla med mig om!? :P Har faktiskt inte gjort nåt speciellt under lovet, vart med madde och sandra och vart i skolan och sådär :) har vart väldigt skönt, imorgon ska jag in med mamma till stan, ska köpa presenter till min syrra som fyller år på lördag :) och så på lördag ska till pappa, ska bli lite trevligt faktiskt, Fredrik skulle kanske komma upp och så  är Dick, Marie och Ella där :) och så självklart deras kisse misse :)

Idag har jag bara vart hemma, lite ångest faktiskt, eftersom det var så fint väder! åkte iväg vid halv 7 till  kören, ska vara "gäster" till en ny konsert i pingskyrkan: föresten: kolla in youtube.com och sök på "MC goes in churche" det var vårt intro till konserten :D

Nu ska jag sätta på en film och mysa lite med min lilla kisse!
Puss på er och ha ett bra höstlov!! :)

/ M

Änkligen

Idag har jag varit hos frisören mest hela dagen, och har änkligen permanentat mitt hår lockigt :) fast är lite halvnöjd, det ser mest vågigt ut, inte lockigt, men får se när jag får fixa det så jag vill ha det :D

Efter frisören åkte jag hem till madde, och hadde en liten mysig måndagkväll :)

Imorgon ska jag till skolan!!! fråga mig inte varför :) ska ju dit och göra projektprov i matte steg 25, ska bli skönt att få det gjort nångång :) ska dit med madde och sandra sen ska vi till maddes skola :) det blir mycket skolbesök imorgon :) påkvällen ska vi till kyrkan, så det blir trevligt :P

Nu ska jag plugga inför provet :) (och läsa lite bloggar) :)
Kramar


/ M

Mys pys och tråkig lördagkväll

Hej på er!

Imorse vaknade jag och Jenny kl 12/halv 1, satte oss och började titta på heroesmaratonet i pjamys tillls kl 3 då hennes mamma kom och hämtade henne :) så hade lite mys pys med Jennys på typ morgonen :)

Sitter nu och tittar på en prinsessans dagbok 2 :) har haft en allmänt tråkig kväll, är själv... försökt att hitta på nåt men blev typ försent :)

Blev ett kort inlägg men orkar inte skriva mera :) kanske hör av mig senare :)
Kramar!

/ M

Höstlov

Änkligen höstlov! :)

Nackdelen med att gå i kunskapsskolan är att man typ aldrig är ledig! Under loven måste man ändå plugga, det är lite synd faktiskt :(   
Så det här lovet för mig kommer va en pluggvecka, fast hemma. på tisdag ska jag faktiskt till skolan och göra projektprov steg 25... visst är jag duktig! :)

Men det ska bli väldigt skönt att slippa skolan i en vecka, känner verkligen att jag är jätte stressad, så ska bli skönt att koppla av lite :)

Hade ju tjejmiddag igår, väldigt väldigt trevligt... tack tjejer! :) i början var vi 6 st men 3 st åkte hem påkvällen och Fiia på morgonen :)

Nu tittar jag på heroes maraton, så ska konsetrera mig lite, så jag hänger med :)

/ M

Tjejmiddag

Hej på er!

Är nu hemma hos mig och har tjejemiddag, jätte kul att träffa alla som man inte sett på jätte länge, eftersom alla har flytt till olika gymnasium.... känner att jag inte hänger med så bra om vad som händer mina kompisar... fick veta i veckan att fiia har skaffat en kille, som hon haft i typ 2 veckor :) fick också veta att jessica har opererat foten igår :O :O Jag hänger inte med!!!! :) lite synd faktiskt, så mina kära kompisar: informera mig mera om era liv, vill veta!!!! :)

Idag i skolan lämnade jag in kursen ^^ :) hoppas på VG, men vi får se :)

Hade HLR hela dan... skit jobbigt... fick verkligen panik och blev jätte yr :)

Men nu ska jag umgås med mina tjejer!!! (fast önskar att jessica kunde komma! vi saknar dig!!)

/ M


Torsdag

Hej på er! saknat mitt skrivande? (eller inte, jag förstår) :)

Idag var det torsdag, ingen idrott idag som var väldigt skönt, för då kunde man ju faktsikt jobba med kursen, som behövs!

Dagen började med att jag tittade igenom typ alla album i ipoden och hittade gyllene tider albumet, så dagen började på ett bra sätt, med en hel halv timme på vägen till skolan lyssna på gyllene tider, bättre än så blir det ju inte! :)

Väl i skolan, hade vi friends planering, ska ha friends/elevråds dag typ snart :) sen var det kurs arbete som gällde hela dagen! kom faktiskt igång med anlaysen, men ska vara inne i morgon, och imorgon ska jag också ha HLR (hjärt och lugnräddning) hela dagen, så hinner inte plugga nånting imorgon, så måste vara klart idag!

Nej, nu ska jag gå och plugga! Vi kanske hörs senare! :) (ni längtar redan va? ) :)

/ M

Studiedag imorgon!

Studiedag imorgon!

Ska bli så skänt, bara sova ut för en gång skull, sen kanske det inte bli så mycket ledigt, måste plugga kurs och engelska. Men slipper skolan, och bara en sån sak! kankse tillåter mig själv att åka in till stan och träffa Amanda, får se.

Har verkligen försökt att plugga hela kvällen, men det går bara inte... Satt vi datorn och tittade på vänner och sen åt jag och sen var klockan tio helt plötsigt :S

Nu ska jag in på ansiktsboken och titta lite och sen blir det sängen!
Puss på er!

/ M

Underbara helg!

Hej på er alla läsare! :)

Min underbara helg började på fredagen när vi skulle på kryssning. Alla var på plats: Jag, jenny, niklas, pappa, carina, dennis, lina, dick, marie och så fredrik. Ombord på båten delade vi upp oss på 3 hytter, själv fick sova i girl power hytten med Lina, Jenny och Dennis :) gick ner till tax freen och handlade lakrits pipor, åt bufe', och sen var det party! 

Riktigt roligt faktiskt, dansade till ett väldigt bra band, spelade bara grymma låtar :) kl 3 var det sängdags för mig och Lina, och hittade Dennis i sin säng som redan sov så sött :)

På lördagen var det karioke, jenny sjöng faktiskt, men kom inte till final :( men men....

Dagen fortsatte och när vi kom i land åkte vi direkt till kyrkan, vi skulle ju ha konsert!

Konserten började med att en motorcykel åkte in på scenen och vi gick in en efter en i ett hockey/ catwalk intro typ :)
Konserten blev lyckad! vi var faktiskt grymma ^^ :)

Nu är det plugg som gäller, på högsta nivå, ska va klar med kursen den här veckan :S  PANIK!!!! men är ledig imorgon, bra att ha något att trösta sig med!
Så ha en trevlig kväll :)

/ M

Torsdag

Hej pa er, vill ursäkta mig om att inte mitt a med en prick ovan fungerar, sa blir ett vanligt a istället. (bara sa ni vet :) ) Idag var det idrott i skolan, kondition, sprang 3 km, stolt ^^ Letade efter en kompis som ville aka in till stan med mig hela dagen, men alla skulle hem och plugga, och nu sitter man själv här och försöker jobba med kursen, som är skit jobbig!

Imorgon är det dags, kryssning med familjen pa pappas sida, ska bli grymt roligt! sen pa lördag blir det konsert i kyrkan med kören! Kl: 20.00, vid kyrkan vid brandstationen i tyresö om nagon inte har nagot annat att göra :) Kommer bli jäkligt bra!

Nu maste jag plugga kurs! vi hörs!
Puss pa er!

/M 


Dumpa honom

Läser just nu en väldigt rolig/bra bok, som alla tjejer borde läsa. Titeln är  "dumpa honom, han vill faktiskt inte ha dig", och det räcker väl för att vilja läsa den?

Till alla tjejer:

Han vill faktiskt inte ha dig om han inte bjuder ut dig!

Han vill faktiskt inte ha dig om han inte ringer upp!

Han vill faktiskt inte ha dig om han inte dejtar dig!

Han vill faktiskt inte ha dig om han inte vill ha sex med dig!

Han vill faktsikt inte ha dig om han bara vill träffa dig när han är full!

Han vill faktsikt inte ha dig om han dumpar dig!

Han vill faktiskt inte ha dig om han gar upp i rök!

Sa, Dumpa honom, han vill faktiskt inte ha dig!

/ M

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0