Hemma igen

Är nu hemma, efter några dagar i Norge, packar om nu inför Göteborg resan imorgon! :)

I tisdags då: kl 8.00 var det dags att vara på Solsäter för avfärd inför Norge, kom fram runt 20.00, lång bilresa, men med två personer på varsin sida och ett sånghäfte och en kortlek kan man ha väldigt kul, vann ju både på plump och casino ^^ :)
På kvällen fixade vi sovsalen (som var ett klassrum) och gick ut på skolgården och hoppade hage, haha, sen dansade vi även lite med danskarna som bodde på samma skola.
Jag var ju i Norge med danslaget, en dansvecka, alla folkdansare i åldrarna 8-16 (tror jag det var) i hela norden samlades i Norge för att dansa och ha kul typ :D
På onsdagen övade vi lite på morgonen innan vi åt lunch och sen åkte till någon badpark och badade, haha spelade vatten vollyboll eller vad det heter och åkte runtchbana, brottades med varandra på axlarna och badade bubbelpool, hihi :)
Sen var det dags att åka hem för att ta på sig dräkterna och åka till invigningen, lång invigning med tråkiga och långa tal, det jobbigaste var att finskarna behövde en tolk, så allt prat blev dubbelt så långt, men men sen var det dans, fri dans i några timmar, och gud vad varmt det blir efter några timmar i ylledräkt på sig, usch!
Torsdagen började med frukost, mackor med sylt och nutella (det var det som fanns typ) och exakt samma sak till lunch varje dag, nu är jag lite trött på mackor!
Sen övade vi lite på stadion och gick en danskurs, sen var det kväller och det var dags för dans.
Fredagen bestod också av en danskurs men också rosenmålning, man skulle måla rosor, det var jätte kul och är extremt nöjd med min ros ^^ :D
Sen på lördagen var det dags för övning på morgonen, sen lunch, sen åka in till stan, med dräkterna på oss och hade dansuppvisning, sen skulle alla deltagare, 1500 ungefär gå parad från stan till stadion, varmt som vanligt, men som tur var, var det molnigt. Sen skulle alla deldagarna från alla olika länder dansa, så alla från Sverige hade en gemensam uppvisning på stadion, sen var det avslutningscermoni och sen var det slut :)

Idag har jag suttit i bilen från kl 8 till 18, åt riktig mat för första gången på 6 dagar, sen  var vi tillslut framme, skönt att vara hemma, och nu är tvättmarskinen i full gång för imorgon åker jag till Göteborg med Madde och hennes familj, ska bli mys, sen på torsdag kommer familjen ner och vi ska hälsa på Familjen Gustavsson, så kommer inte skriva på ett par dagar, men hoppas ni får och har haft ett bra sommarlov!!!!
Ska äta middag nu!
Puss

/ M

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Hej! Nu har jag hittat hit till din sida igen. Ser att det var länge sedan jag läste här. Ser fram mot att få höra hur det är att börja gymnasiet. Kram kram.

Älskar dig!!!!!

Faster

2008-08-17 @ 13:22:47
Postat av: José

Just nu är det http://metrobloggen.se/latsaskompisar som gäller! :)

2008-08-22 @ 11:21:49
URL: http://metrobloggen.se/latsaskompisar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0